in ,

Totul despre Corina Băcanu: Cine este, Vârsta, Biografia, Cariera

Totul despre Corina Băcanu: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Copywriter timp de mai bine de 20 de ani, în prezent și radiohost la KissFM, Corina Băcanu este întâi de toate un mare cititor fiindcă de multe ori spune că asta este singura ei dragoste, lectura. Deși a folosit scrisul ca mijloc principal de comunicare, a trecut ulterior la content video și la ceea ce am putea numi simplu: vorbit. O îndrăgim datorită matinalului de la radio și ne amuzăm la aproape fiecare emisiune din cauza reproșurilor care au circulat în mediul online, din partea ascultătorilor, cu privire la părul ei, care se prezintă mereu ca un cuib răvășit.

Cine este Corina Băcanu?

Mamă a fiului ei, iubită a soțului ei, prietenă a prietenilor ei, asta spune Corina Băcanu că este, nu personajul internetului despre care citim și auzim tot mai mult. Corina este, în primul rând, recunoscută ca o persoană influentă în mediul online și ca un profesionist cu o vastă experiență în industria publicității. Cu toate acestea, schimbarea către radio a fost percepută ca o oportunitate pe care nu putea să o rateze, deoarece a considerat că nu există nimic mai onorant profesional decât să primești invitația de a te alătura echipei celui mai ascultat post de radio din România.

Ce vârstă are Corina Băcanu?

Corina Băcanu are 44 de ani și nu și-a pierdut deloc hazul care o caracteriza încă din copilărie, chiar dacă ea consideră că umorul este un mușchi care trebuie antrenat.

@corinabacanu

Avem probleme mari în țară#pentrutine #foryou #foryoupage #fyp #radio #bodypositivity

♬ sunet original – Corina Băcanu

Biografie Cristina Băcanu

Născută într-o familie care ba avea frică de Dumnezeu, ba nu, Corina Băcanu a fost totuși expusă unei educații religioase. Mama era învățătoare, iar tatăl profesor. Când era în școala generală, deci când au început să se desfășoare și primele ore de religie din învățământul românesc, a învățat să îl urască pe Darwin și să îi fie frică de iadul în care ar putea să ardă mocnit.

Umorul este 10% ADN, 90% muncă. Umorul este un mușchi care trebuie exersat. Sigur, cred că sunt oameni pe lume cărora le lipsește complet această genă însă dacă ea există, 90% este transpirație. Inspirația lovește rar.

Carieră

Corina Băcanu și-a început cariera făcând copywriting. E blogger și un om care știe să jongleze cu disciplina și umorul astfel că de fiecare dată când a părut că își schimbă cariera și că este blonde by choice, ea a reușit să își facă treaba foarte bine. Deși spune că abia a reușit să își stăpânească impulsivitatea, nu este de mult timp la matinalul de la KissFM. Totuși, are un manager care o ghidează și care prin profesionalismul datorat experienței în comunicare și PR de criză reușește să o țină ancorată în realitate.

Niciun instalator nu se mai pricepe doar la țevi, ci și la fizică cuantică, nicio vânzătoare nu mai vinde doar ciocolată, ci booster de serotonină, nicio mămikă nu mai caută pediatrul, ci grupul de mămiki care să o îndrume cum să combată febra 40.

Mai mult, Corina este deosebit de prezentă pe rețelele sociale, așa că poate fi considerată și un creator de conținut. Spre exemplu, pe Facebook ea este urmărită de 66 de mii de persoane în timp ce pe Instagram a strâns o comunitate de 91,4 de mii de urmăritori. Mai mult, ea nu lipsește nici de pe TikTok, unde are o bază de fani de 61,5 mii de urmăritori.

Tu o știi pe Corins Băcanu? Răspunde-ne pe „Ai un Pont?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

EMAA și noul ei album - „f r a t e l e. a b i s”

EMAA și „f r a t e l e. a b i s” – noul ei album complet

Totul despre Chef Orlando Zaharia: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Chef Orlando Zaharia: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră