in , ,

OMGOMG

Controversa filmului Anyone but You și cum i-a afectat pe cei 2 actori, Sydney Sweeney și Glen Powell, vezi aici

Sydney Sweeney și Glen Powell au devenit protagoniștii unei povesti cu atât mai complexe cu cât se desfășoară sub reflectoarele strălucitoare ale Hollywood-ului.

Aflată în centrul atenției, această controversă a lăsat o urmă de întrebări și emoții în inimile fanilor.

Sydney Sweeney dezvăluie impactul zvonurilor asupra lui Glen Powell

Sydney Sweeney s-a hotărât să rupă tăcerea și să aducă lumină asupra poveștilor dragoste și speculațiilor care au învăluit filmul lor Anyone but You.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anyone But You (@anyonebutyoumovie)

Desigur, on-set snaps cu cei doi actori aparent apropiați au alimentat zvonurile și titlurile de bârfă, mai ales când s-a anunțat că Glen Powell a terminat-o cu partenera sa de lungă durată, Gigi Paris.

Actrița a mărturisit că zvonurile au avut un impact semnificativ asupra colegului său de platou, Glen Powell.

Cu o relație recent sfârșită și presiunea crescută din partea publicului, actorul a traversat momente dificile. Ea a declarat că îl apreciază profund pe Glen și că a fost o experiență frumoasă pentru amândoi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Actrița respinge zvonurile și asigură fanii că totul este o fabulă

Sydney a dezvăluit că internetul este plin de informații eronate cu privire la viața ei amoroasă și a subliniat că este într-o relație stabilă de mult timp.

„Ce am observat despre ideea de celebritate este că oamenii iubesc să construiască pe cineva, apoi să-l destrame,” a adăugat ea, insistând că este într-un moment al vieții ei în care nu a fost niciodată mai fericită.

Contrar speculațiilor, actrița a subliniat că ea și Jonathan Davino, logodnicul ei, as we know, au fost implicați în producția filmului Anyone but You și că acesta a fost un proiect realizat împreună.

„Jonathan este partenerul meu de producție. Este minunat să lucrezi cu cineva care te cunoaște atât de bine, care susține pe deplin ideile tale, viziunea și vocea ta. Cine nu ar vrea să petreacă tot timpul cu cel mai bun prieten?”, a declarat ea.

O poveste complexă și foarte multe zvonuri

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glen Powell (@glenpowell)

Conturul acestei povești de dragoste și controverse dintre Sydney și Glen  pare să fie mai amplu și mai captivant decât prima vedere.

Cu toate astea, vă recomandăm călduros să vedeți filmul Anyone but You deoarece este un mix de fericire, tristețe și nu strică să o admirăm îndelung pe Sydney, care este GORGEOUS!

Dacă ai un pont, let a girl know.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine își sărbătorește ziua pe 4 februarie?

Într-un podcast captivant creat de Damian Drăghici, Selly, creatorul și producătorul sezonului 4 din BUZZ HOUSE, a dezvăluit culisele fascinante ale acestui concurs care a cucerit inimile publicului în ultimele luni.

Ce a spus Selly despre sezonul 4 din BUZZ HOUSE în podcast-ul lui Damian Drăghici?