in

AdorAdor

Colecția capsulă Samsung x Musette, „Flip The Rules”, inspirată de Galaxy Z Flip 4. Hai să te inspiri!

Colecția Samsung x Musette este o colecție de designer cu accesorii inspirate de noul telefon marca Samsung.

Lansat la începutul anului, telefonul Galaxy Z Flip 4 este un model chic, practic și foarte cool. Acesta are un design minimalist, iar telefonul nu ocupă mult spațiu.

Galaxy Z Flip 4 dă 2000s vibes

Îmi aduc aminte foarte bine de telefoanele cu clapetă pe care le avea toată lumea când eram mai mică. Erau „the it girl” must haves.

Când am văzut prima dată telefonul de la Samsung, mi-a venit în minte o combinație între moda anilor 2000 și cea de acum.

Un fel de „millenial” al telefoanelor, dar totuși pentru Gen Z. Creativ, nu am să zic nu.

Colecția Musette x Samsung

Această colecție de accesorii este și ea minimalistă, cu piese ușor de folosit, care au design special. Această colecție este formată din poșete superbe, perfecte pentru stilul casual cu un strop de „acel ceva”.

#TeamGalaxy

În eforturile de marketing s-au implicat mai multe celebrități, printre care și Inna. Aceasta a promovat colecția, făcând parte din Team Galaxy.

Telefonul a devenit cu rapiditate unul dintre cele mai populare accesorii printre persoanele îndrăznețe, iar poșetele pot doar să adauge la look. Așadar, într-o ținută casual poți să adaugi aceste poșete și să le dai farmec.

Samsung Galaxy Z Flip 4 este un telefon pentru toate vârstele și stilurile, la urma urmei. Iar motivul pentru care îl alege fiecare nu este mai puțin important.

Fie că vorbim despre practicalitate, nostalgie sau trenduri, dacă ai cumpărat acest telefon, sper să te bucuri mult de el.

Iar dacă ai sugestii pentru articole, lasă-ne un pont aici.

Bisous!💋 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce înseamnă POV?

Lorena Vișan

#SummerThrowback: Cum s-a văzut vacanța de lux din Barcelona a Lorenei Vișan în online