in ,

OMGOMG

Totul despre Codrin Bradea: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Descoperă acum câteva detalii interesante despre viața vloggerului, Codrin Bradea!

Totul despre Codrin Bradea

Cu siguranță ai auzit măcar odată de numele Codrin Bradea, sau mai bine zis “Satana”, youtuberul român, care a depășit barierele societății, urmându-și instinctul creativ. Acesta, s-a consacrat printr-un conținut de tip comedie, cu scopul de a surprinde aspecte ale societății românești, fapt care l-a propulsat rapid în topuri.

În rândurile care urmează, vei afla câteva dintre cele mai de valoare aspecte ale vieții youtuberului Codrin Bradea, dar și modalitatea prin care acesta a reușit să se mențină relevant în industrie.

Cine este Codrin Bradea?

Codrin Bradea aka Satana, este un tânăr vlogger și gamer din România, în vârstă de 28 de ani. El s-a născut pe data de 9 Martie și este o zodie de apă, mai exact, zodia pești.

Sursă imagini Instagram: @instasatana

Cariera lui Codrin Bradea

Acesta și-a făcut debutul în lumea vloggerilor în anul 2014, când a devenit cunoscut, în special pentru seria de comedie, numită “Satana Cartoons”.

În acea perioadă, tipul de conținut pe care el l-a adus în fața publicului, era unul nou, și care a explodat la propriu, făcându-l pe acesta să adune încă din primul an vlogging, peste 300.000 subscribers, pe Youtube.

De-a lungul timpului, în cariera lui, au apărut și diverse oportunități de colaborare, atât cu vloggeri renumiți din România, cât și cu branduri mari de actualitate. În prezent, acesta este partenerul official al website-ului de game selling G2A.

Un motiv de bucurie în viața lui a fost în 2018, când canalul lui de YouTube a atins pragul de 1 milion de abonați.

Codrin bradea și trupa BAZOOKA

Un alt pas important în cariera lui, a avut loc în anul 2015, când a decis alături de Vlad Milea aka ECHO și Sergiu Sesu , să formeze o trupă de muzică Hip-Hop, pe care au numit-o BAZOOKA.

“De mult aveam în cap să ne facem o trupă”

În cadrul podcastului celor de la Beach Please!, aceștia dezvăluie faptul că numele trupei a fost ales într-o  drumeție pe care ei o făceau cu trenul. Tot în contextul aceluiași podcast, ei mai spun că inspirația pentru versurile pe care le scriu, vine din experiențele personale, din glumele pe care ei le fac, dar și din povești amuzante din viața lor.

În anul 2016, BAZOOKA își lansa primul album din carieră, numit “Asta e BAZOOKA”, urmând ca în 2017 să lanseze cel de-al doilea album “Trotineta cu trei roti”

În 2018, Sesu a părăsit trupa, rămânând doar Satana și ECHO să se ocupe de trupă.

În 2022, trupa a anunțat lansarea unui nou album, intitulat “Doi penali”, care conține un număr de 12 melodii, și despre care cei doi consideră că este cel mai frumos album pe care l-au scos vreodată. Albumul se găsește și în format fizic.

Totul despre Codrin Bradea

Sursă imagine Google

În 2023, iubitorii de festivaluri și muzică trap, au avut oportunitatea de a-i urmări pe cei din Trupa BAZOOKA la Beach Please! și Sunset Festival.

Dacă vrei să îi asculți pe cei de la BAZOOKA live, îi poți găsi pe data de 7 Iunie în Brașov la Kruhnen Musik Halle.

Cum stă Codrin Bradea pe Social Media?

Pe YouTube, acesta și-a adunat pe parcursul timpului o comunitate de aproximativ 1.44 milioane subscribers. Este constant în ceea ce privește contentul, este unul mixt,  atât cu videoclipuri tip vlog, cât și videoclipuri de tip gaming, iar  în medie la peste 100k vizualizări.

Pe platforma Instagram (@instasatana), unde este urmărit de 283k followeri, poți găsi fotografii din viața personală a youtuberului, anunțuri de evenimente la care urmează să participe, dar și mini-seria numită “scrolland cu Codrin”, în care reacționează la videoclipuri amuzante de pe internet.

De asemenea, Codrin Bradea (codrinelulz)are și un cont de TikTok, unde contentul lui este este urmărit de 308k utilizatori.

Relația lui Codrin Bradea

La momentul actual, nu avem detalii concrete despre viața amoroasă a tânărului youtuber. Acesta alege să fie destul de discret când vine vorba despre acest subiect, atenția lui fiind focusată în totalitate pe latura comică și de caterincă pe care a expus-o încă de la începutul carierei lui, pe internet.

Pentru recomandări și sugestii lasă-ne un mesaj în comentarii, iar dacă ai un pont nice pentru mine, aștept mesajul tău aici!

Have a nice day! 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Ramona Păun: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Ramona Păun: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Maria Popovici: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Maria Popovici: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație