in ,

AdorAdor OMGOMG

Claudia Preduca și noua sa schimbare de look. Ce e nou la ea?

Claudia Preduca, cunoscută pentru umorul său debordant și personalitatea vibrantă, a împărtășit recent cu fanii săi o nouă aventură – obținerea celui mai recent tatuaj. Prin intermediul unui TikTok plin de haz, Claudia ne-a luat cu ea în această călătorie la fel de personală precum este și arta tatuajului.

Cu un zâmbet jucăus, Claudia începe videoclipul cu o remarcă umoristică:

„Dacă ești mama mea și îți apare acest videoclip, te rog să dai skip, pentru că merg să mă tatuez și știu că n-o să-ți convină”. Deschiderea perfectă to get you hooked onto the plot. Are tot ce trebuie: o adresare directă, umor și suficiente detalii în legătură cu ce va urma, cât să îți stârnească curiozitatea, păstrând totuși și o umbră de mister.

@claudia28xo @Inkstar.ro 10/10 💓👀/ instagram: claudiapreduca / #tattoo #theweeknd #kissland #twentyeight ♬ original sound – Claudia Preduca

 

Claudia a dezvăluit că s-a întors la Ink Star Tattoo special pentru această experiență, iar artistul care a dat viață noului ei tatuaj este nimeni altul decât Răzvan, același geniu artistic care se află și în spatele primului său tatuaj. Ea a subliniat că a ales mereu tatuaje mici, deoarece acestea sunt cele care îi plac cel mai mult.

Ce semnifică noile tatuaje?

În timp ce Răzvan își îndeplinea misiunea artistică, Claudia a dezvăluit că a optat pentru două tatuaje: un „28” și o frază în japoneză, ambele tatuate pe brațele sale. În stilul său caracteristic, ea a stârnit din nou curiozitatea fanilor săi și le-a lansat o mică provocare, întrebându-i dacă știu ce semnifică cele două noi adiții.

De ce Ink Star Tattoo?

Cu o atmosferă relaxată și prietenoasă, Claudia a explicat că a decis să revină mereu aici pentru tatuaje din mai multe motive. Aprecierea ei pentru atmosfera studioului și pentru abilitățile artistice ale lui Răzvan au transformat Ink Star Tattoo în partenerul ei de încredere atunci când vine vorba de tatuaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Echipa Likez.ro recomandă 5 piese TOP ale Oliviei Addams

Anda Radu și tradiția sa nebună de ziua ei de naștere. Cum își sărbătorește creatoarea de conținut ziua?