in ,

AdorAdor OMGOMG

Claudia Preduca sau… Cleopatra? Vezi ce machiaj creativ și-a făcut influencerul în vacanță în Egipt, pentru a se asorta cu piramidele

Pe Claudia Preduca o știm cu toții din social media – cel mai probabil de pe TikTok –, unde face machiaje foarte ingenioase și extrem de bine lucrate. Ea este unul dintre cei mai talentați make-up artiști de la noi, iar această calitate a ei se remarcă ușor prin fiecare postare a sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia (@claudiapreduca)

O colecție de opere de artă

Claudia a trecut de punctul în care să ne mai surprindă prin cât de bine este realizat un look, deja ne așteptăm la așa ceva din partea ei. Singurul mod în care ne mai uimește acum este prin cât de creativ este fiecare machiaj în parte. Latura aceasta imaginativă a ei s-a bucurat de atenția comunității online mai ales în apropierea Halloween-ului, când Claudia ne-a fermecat pe toți cu operele ei de artă spooky.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia (@claudiapreduca)

Din Egipt, cu drag și imaginație din belșug

Cum a trecut, totuși, destul de mult timp de la Halloween, Claudia s-a gândit că ne-a lăsat suficient să ne obișnuim cu normalitatea, așa că a sosit timpul să uimească prin creativitate încă o dată. Acum, ea se află în Egipt, într-o vacanță, și, plimbându-se pe lângă piramide, a venit cu ideea de a se asorta și ea cu destinația sejurului său.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia (@claudiapreduca)

Claudia Cleopatra Preduca

Ce mod mai bun de a aduce un omagiu patrimoniului egiptean și de a aduce legendele la viață – și ce provocare mai potrivită pentru un make-up artist atât de talentat – decât de a deveni chiar ea o versiune modernă a Cleopatrei? Zis și făcut. Talentele necesare în ceea ce privește machiajul le are și știm cu toții asta, iar, de când cu noua tunsoare, și hairstyle-ul perfect pentru rol. Tot ce i-a mai trebuit a fost ținuta, pe care se pare că a reușit să o găsească cu ușurință. Toate ingredientele necesare pentru rețeta succesului.

Luați-vă rămas-bun de la Claudia Preduca și urați-i bun venit Cleopatrei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 5 – 11 februarie: clasamentul celor mai norocoase zodii

Silviu Faiăr și Sabina Teodora s-au căsătorit?!