in ,

Totul despre CipFlix: cine este, vârstă, nume real, cariera

Totul despre CipFlix: cine este, vârsta, nume real, cariera

CipFlix este un foarte apreciat YouTuber. Pe canalul său de YouTube, intitulat CipFlixTV, o platformă urmărită de 325K de abonați, CipFlix se prezintă ca un fanatic al tehnologiei, filmmaker și Custom PC builder.

Cine este CipFlix?

CipFlix este un fel de zeu al computerelor și al gadgeturilor. El este unul dintre tinerii ingenioși și foarte talentați și s-a remarcat prin conținutul creativ pe care îl postează în mediul online.

Vârsta lui CipFlix

Mulți fani s-au întrebat ce vârstă are CipFlix, ba unii dintre ei i-au scris inclusiv pe forum. Acesta nu a răspuns însă, iar pe Facebook nu are menționate detalii în legătură cu asta. Am putea bănui totuși, după aspectul fizic și viața de familie, că are până în 40 de ani.

Numele real al lui CipFlix

Numele real al lui CipFlix este Dani Vancu.

Am putea spune că a avut toate semnele că va urma cariera de acum, încă din copilărie. Își improvizase în beci un fel de man cave. Atât că acolo, el nu se ascundea cu prietenii, ci obișnuia să desfacă diverse casetofoane. Tot acolo învăța cum funcționează anumite aparate și reușea asta doar desfăcându-le. Recunoaște că se curenta destul de des în încercările lui de dezmembrare, reparare sau construire a aparaturii.

La vârsta de aproximativ zece ani, CipFlix își construia deja primul joc. Din cauza bugetului redus al familiei și imposibilității părinților de a-i cumpăra jocuri, a început să dezmembreze câteva jocuri sega. În acest fel a putut să își construiască din trei jocuri sega stricate un joc funcțional. Își amintește cu drag de primul său computer, care la vremea aceea opera cu sistemul MS-DOS, și cu aceeași bucurie își amintește și de jocurile pe televizor.

Creatorul este căsătorit din anul 2013, asta după ce a început o relație cu viitoarea soție tocmai în 2005. Împreună cu soția, Lavinia Vancu, are o fetiță. În rest, CipFlix este pasionat de motociclete și este stabilit în Timișoara.

Cariera lui CipFlix

Datorită pasiunii sale pentru tehnologie și gadgeturi, a creat un brand foarte apreciat de pasionații de tehnologie. La acest brand, a adăugat un website și un forum, iar pe acest forum el răspunde la orice întrebări ai putea să ai despre PC sau alte componente și gadgeturi specifice domeniului. De asemenea, se întâmplă să îl vezi făcând recenzii și unboxing-uri, ceea ce îi ajută foarte mult pe urmăritori să descopere aspectele pozitive sau negative ale unui produs pe care CipFlix îl prezintă în videourile sale.

În anul 2023, la gala Gaming Video 2023, CipFlix a câștigat premiul pentru cel mai bun video de gaming tech. Cu ocazia acestui concurs, s-a numărat printre cei mai buni creatori de conținut din zona de gaming. De asemenea, tânărul a avut onoarea de a împlini moftul neobișnuit al unei vedete din România. Așadar, la solicitarea lui Cabral, CipFlix i-a construit două PC-uri pe perete. Ansamblul din camera de filmare a lui Cabral este acum colțul său de gaming, iar costurile s-au ridicat la suma de 15.000 de euro.

El reușește să inspire de fiecare dată comunitatea pe care a creat-o. El face asta folosind energia sa pozitivă și dorința de a ajuta oamenii răspunzându-le la întrebări despre subiectul care îl pasionează, mai exact tehnologia. Videoclipurile lui ne ajută să ținem pasul cu tendințele și cu diverse produse din domeniul tehnologiei, dar dacă nu suntem totuși atât de pasionați de subiect, atunci ne poate explica pur și simplu mici detalii despre cum funcționează lucrurile pe care nu am reușit să le înțelegem.

Tu știai cine este acest creator de conținut până să citești acest articol? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre iRaphahell

Totul despre iRaphahell: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră, Relație

Prima ediție a conferinței ECHO by Women in Music România a avut loc la Cinema Elvire Popesco

Prima ediție a conferinței ECHO by Women in Music România a avut loc la Cinema Elvire Popesco