in

AdorAdor OMGOMG

Cine vor fi artiștii de anul viitor de la Untold? Vezi ce nume apar deja pe listă!

Cu entuziasmul în creștere și inima plină de nerăbdare, Untold 2024 promite o experiență muzicală memorabilă pentru fanii din întreaga Românie și nu numai. Festivalul, programat în perioada 8-11 august 2024, aduce în premieră în țară două nume de excepție care vor electriza scena principală: Sam Smith și Swedish House Mafia.

Pentru prima dată în România, vocea inconfundabilă a lui Sam Smith va răsuna nu doar în inimile fanilor, ci și pe scena de la Untold.

Câștigător al unui premiu Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy, artistul în vârstă de 31 de ani se bucură de un succes global impresionant. Cu hit-uri precum „Stay with Me” și „Writing’s On The Wall”, Sam Smith aduce o combinație unică de soul și pop, transformând fiecare notă într-o călătorie a emoțiilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNTOLD (@untoldfestival)

Pe lângă Sam Smith, scena principală va aduce în lumina reflectoarelor legendara trupă Swedish House Mafia, alcătuită din Axwell, Sebastian Ingrosso și Steve Angello.

Acești pionieri ai muzicii electronice au reușit să redefinească genul și să inspire generații întregi de fani. După o despărțire în 2013, Swedish House Mafia s-a reunit în 2019 și a continuat să cucerească inimile ascultătorilor cu piese precum „It Gets Better” și colaborarea cu The Weeknd, „Moth To A Flame”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNTOLD (@untoldfestival)

Pasionații de muzică vor avea parte de patru zile și patru nopți de magie în Parcul Central din Cluj-Napoca, unde organizatorii promit să transforme locul într-un paradis al diversității muzicale. De la EDM, la techno, hip-hop, la trance, și multe altele, Untold 2024 va oferi o paletă variată de genuri muzicale, cu câte ceva aparte pentru toate gusturile.

Abonamentele pentru Untold 2024 sunt deja disponibile pe untold.com, iar fanii au ocazia să achiziționeze încă de pe acum bilete pentru această experiență muzicală aparte.

Prețurile variază între 249 de lei și 897 de lei pentru abonamentele generale, iar pachetele Combo Untold + Massif pornesc de la 1052 de lei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNTOLD (@untoldfestival)

Cu amintirile încă proaspete din ediția anterioară și entuziasmul crescând pe zi ce trece, Untold 2024 se anunță a fi unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii, unde muzica, bucuria și energia pozitivă se vor reuni pentru o experiență muzicală de neuitat. Așadar, pregătiți-vă să vă lăsați purtați de ritmurile incendiare și să vă creați amintiri care vor rămâne în inimile voastre pentru totdeauna.

Untold 2024 – unde magia muzicii prinde viață!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cu cine e logodită acum Vanessa Hudgens? Totul despre el

„Viața mea de când m-am lăsat de medicină”. O discuție onestă cu creatoarea de conținut Sophie Dominique despre schimbările profesionale și când e bine să spui „nu”