in ,

AdorAdor

Cine sunt concurenții Love Island, care se „luptă” pentru 50.000 de euro

Dacă ai văzut cine sunt concurentele Love Island, acum este momentul să vedem și concurenții. Citește în continuare!

Adrian Butușină

Adrian are 29 de ani, este antrenor personal și susține că este un romantic incurabil în fiecare zi. Atât atunci când este în relație, cât și când e single… cu mai multe femei în același timp. Asta deja nu sună prea bine, în opinia mea.

Sper eu că la Love Island o să se țină de o singură femeie, fiindcă la cât de hotărâte sunt concurentele, au să existe probleme dacă nu.

Denis Iuga

Denis este pasionat de social media și are o comunitate de mii de fani la vârsta de doar 21 de ani. Susține că vrea o familie mare și frumoasă, iar primul pas pentru el este să găsească fata potrivită.

Îți țin pumnii, Denis!

Andrei Bordeianu

Antrenor de sport în vârstă de 23 de ani, Andrei spune că misiunea lui este să arate bine. El spune că își dorește o femeie „top”, fiincă și el este „top”. Well, nu prea poți clasifica o persoană după mușchi. Dar, presupun, fiecare cu gusturile lui.

Eduard Caba

Eduard este model și are 24 de ani. Susține că poate convinge orice fată că el este bărbatul ideal. Și mai spune că este gata să încerce ceva de lungă durată.

Eduard, eu te sfătuiesc să nu încerci, ci să reușești!

Valentin Popescu

Valentin este și el creator de conținut, are 27 de ani și… îi plac blondele. Mai spune că vrea neapărat și ca partenera sa să fie mai scundă decât el. El spune că este „deschis” la o relație pe viață, dar eu consider că ar trebui să fie „hotărât de-a dreptul”. Is that not the point?

Tu ce părere ai? Lasă-mi un comentariu sau pont pentru articole aici.

Pe data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine sunt concurentele Love Island, care se „luptă” pentru 50.000 de euro

Destinația de vis în care au fost Marilu Dobrescu și iubitul ei, Iustin Petrescu