in

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut de pe TikTok în septembrie 2023? Descoperă clasamentul GLOBAL complet

TikTok

Hello, hello!

Bine te-am regăsit la unul dintre topurile TikTok! Haide să vedem împreună cine au fost (și încă sunt) cei mai populari creatori de conținut de pe TikTok din Septembrie 2023!

Iată cum stă treaba luna aceasta:

Khabane Lame

Cu 160,100,100 followeri și cu peste 2 miliarde de likes, Khabane Lame este de departe cel mai popular de pe TikTok. La el pe cont găsești videouri amuzante în care dezbate sfaturi de viață.

Charli D’Amelio

Având peste 150,700,000 followeri, Charli D’Amelio este pe locul 2 în topul nostru
(și al TikTok-ului). La ea pe TikTok găsești videouri amuzante, dansuri și chiar clipuri în care cântă.

Bella Poarch

Bella Poarch are peste 92,700,000 urmăritori și poți să o urmărești și tu pentru clipurile de lip-sync cu care a devenit cunoscută.

Addison Rae

Addison Rae a devenit cunoscută din 2020, de când dansurile pe TikTok au atins apogeul. Aceasta are peste 88,600,000 de urmăritori și poți să o urmărești și tu ca să stai la curent cu știrile din lumea mondenă.

MrBeast

MrBeast are 83,200,000 urmăritori pe Tiktok, ocupând locul 5 în clasamentul nostru. Not bad, not bad. Acesta postează TikTok-uri foarte variate.

Zach King

Cu 77,100,000 de urmăritori, Zach King ocupă locul 6. Acesta postează tot felul de farse și challenges de pe social media. Aduce mult cu conținutul de pe Vine.

Kimberly Loaiza

Pe locul 7 se află Kimberly Loaiza cu 75,300,000 de urmăritori. Fiind cântăreață de profesie, aceasta postează cu și despre…cântat. 🎶

Will Smith

Will are peste 73 de milioane de fani pe TikTok. Probabil că toată lumea îl știe deja, și poate acum ai imboldul necesar să îl urmărești, dacă nu o făceai deja.

TikTok

cznburak

 

Dacă vrei mai multe articole de acest gen sau pe orice alte subiecte, lasă-ne un sfat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce zodie e Maria Zvînca – și ce spune asta despre ea

Cine are ziua de naștere pe 29 septembrie?