in , ,

OMGOMG

Cine spune că nu poți vizita Portugalia iarna? Hai să vedem unde a fost Biu Braicu 🦋

Biu Braicu a vizitat iarna aceasta Portugalia. Am putea spune că nu este neapărat o destinație la care ne gândim când ne organizăm un trip iarna.

Cu toate acestea, Portugalia pare minunată chiar și iarna. Clima e mai blândă, temperaturile rămân pe la 10-15 grade. Este destinația ideală pentru cei care nu sunt fanii temperaturilor scăzute.

Să vedem locurile vizitate de Biu Braicu

Se pare că vremea nu a fost ideală. A plouat constant, însă outfit-urile roz și girly ale lui Biu luminează peisajul mohorât. I love them!
Biu a descoperit și o cafenea cu un vibe de Crăciun. Firește, totul este foarte roz și foarte girly. Chiar și etichetele de pe sticlele de vin erau roz.

Biu și-a petrecut și o după amiază în Aveiro. A vizitat și Castelul Tomar.

Probabil cea mai bună parte la acest trip a fost timpul pe care Biu l-a petrecut împreună cu bunica ei. It really is a blessing să poți petrece timp cu ei și cred că e minunat să ai posibilitatea să mergi în vacanțe cu bunicii.

Biu ne mai arată și clădirile roz din Portugalia, dar și diversele cafenele. Desigur, nu pot să nu menționez că pasteis de nata este de neratat!

Ce părere ai?

See you next time! 🎀

Ca de obicei, lasă-mi un pont cu ce ai vrea să mai citești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

De vorbă cu Ingrid Bobe, creator de conținut Beauty, despre cum: „fac storytime-uri de tip #girltok în care multe tinere din comunitate se regăsesc”

Ioana Grama discută experiența divorțului și ce impact a avut asupra ei, vezi aici