in ,

AdorAdor

Cine plătește la masă? Vezi ce părere are Smaranda Știrbu, iubita lui Selly, despre asta

Cine este Smaranda Știrbu?

Smaranda Știrbu este iubita faimosului YouTuber și antreprenor, Andrei Șelaru, cunoscut cel mai bine drept Selly. Ea este studentă la medicină și activează și ea în mod regulat pe Instagram și Tik Tok.

Fie vorba între noi, mi se pare o fată extraordinar de inteligentă și frumoasă. Feed-ul ei de instagram este absolut #goals și îmi strălucesc ochii atunci când îi văd ținutele sofisticate și cochete.

Dar Smără nu trebuie lăudată doar pentru calitățile de suprafață.

Recent, ea și Selly au fost în Italia, în locația de vis care este Lacul Como. Situat într-o regiune din Lombardia, acesta ar trebui să apară pe bucket list-urile oricui, fiind o destinație atât de inedită! Acolo, cei doi au fost la un restaurant.

Ce s-a întâmplat?

Pe Tik Tok, Smaranda a împărtășit cu audiența ei măsura luată de restaurantul respectiv. Bărbaților li se oferea un meniu care afișa prețul mâncării și al băuturilor, iar femeile primeau un meniu ce masca acest aspect.

@smarandastirbu

♬ original sound – SmarandaStirbu

Ea nu s-a dat înapoi de la a explica că, în calitate de băiat, a plăti masa unei domnișoare nu ar trebui să fie despre cât de mulți bani dai sau cât de luxoasă este locația în care o duci. Este, pur și simplu, un gest frumos și se poate rezuma și la o întâlnire modestă, unde băiatul cumpără fetei o înghețată.

În comentarii părerile au fost, în mod clasic, împărțite. Până la urmă, fiecare persoană tratează acest subiect complet diferit.

Cine plătește la masă?

Tu din ce perspectivă vezi această problematică? Ai o altă părere față de a lui Smără? Let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 3 octombrie?

Webstock Awards: Seria Babele Bârfesc nominalizată la categoria BEST ONLINE SHOW