in

AdorAdor

Cine își sărbătorește ziua pe 7 ianuarie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” și Blue Ivy Carter își sărbătorește ziua de naștere azi

Dacă este ziua ta pe 7 ianuarie, hai cu mine să descoperi ce capricorni celebri se bucură să împărtășească aceeași zi de naștere cu tine.⬇️

Blue Ivy Carter (dansatoare / cântăreață)

Blue Ivy este primul copil al celebrului cuplu Beyoncé și Jay-Z. În timpul interpretării piesei „Love On Top”, în cadrul MTV Video Music Awards 2011, Beyoncé și-a anunțat oficial sarcina. La numai două zile de la naștere, Blue Ivy a scris istorie. O dată, revista Time a declarat-o „cel mai faimos bebeluș din lume”, iar apoi a primit premiul Guinness World Record pentru cea mai tânără persoană care a avut o melodie clasată într-un top Billboard, după ce vocea ei a apărut în piesa „Glory” a lui Jay-Z. De asemenea, a devenit și cea mai tânără câștigătoare din istoria MTV Video Music Awards pentru piesa „Brown Skin Girl”, pe care o cântă alături de Beyoncé.

BØRNS (muzician)

Garrett Clark Borns, cunoscut sub numele de scenă Børns, este cântăreț, compozitor și multi-instrumentist de origine americană. Albumul său de debut „Dopamine” a fost lansat în 2015 și s-a remarcat ca un real succes comercial, ajungând pe poziția 24 în SUA și generând numeroase single-uri care au primit certificatul de platină, precum „Electric Love”. Børns a mers în turnee și a cântat alături de Charli XCX, Bleachers, Misterwives și Halsey, iar în 2018, a luat o pauză de la cariera sa muzicală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BØRNS (@bornsmusic)

Nicolas Cage (actor)

Nicolas Kim Coppola, recunoscut în întreaga lume sub pseudonimul Nicolas Cage, este unul dintre cei mai prolifici actori contemporani, lucrând și jucând uneori chiar în 5 filme într-un an. În anii ‘80, la începutul carierei sale, Nicolas și-a ales pseudonimul „Cage” pentru a-și construi propria carieră și reputație la Hollywood, întrucât acesta este nepotul celebrului regizor Francis Ford Coppola și verișorul regizorilor Roman Coppola și Sofia Coppola. Cu toate că vine dintr-o familie deja cunoscută și puternic înrădăcinată în lumea cinematografică, acesta chiar a reușit pe cont propriu să-și clădească cariera, iar în 1996, a primit Oscarul la categoria „cel mai bun actor în rol principal”, pentru rolul interpretat în filmul „Leaving Las Vegas”.

Wow, chiar este o zi cu sărbătoriți importanți din diverse domenii. Am menționat în special din muzică și actorie, dar lista este mult mai lungăăă.🥳

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ioana Puiu ne arată ce face pe vremea rece alături de partenerul ei

Istoria complicată dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck