in

AdorAdor

Cine își sărbătorește ziua pe 31 decembrie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” și Hunter Schafer își sărbătorește ziua de naștere azi

Dacă este ziua ta pe 31 decembrie, hai cu mine să descoperi ce capricorni celebri se bucură să împărtășească aceeași zi de naștere și ultima zi din an cu tine.⬇️

Anthony Hopkins (actor)

Actor, producător și regizor, Anthony Hopkins este unul dintre cei mai prolifici actori de origine britanică din cinematografia contemporană. În data de 31 decembrie, actorul împlinește frumoasa vârstă de 86 de ani. Talentul său actoricesc a fost rapid sesizat, încă de la începuturile carierei sale. Printre numeroasele pelicule din portofoliul său, se numără: „Nixon”, „Hitchcock”, „The World’s Fastest Indian”, „Meet Joe Black” etc. De asemenea, de-a lungul activității sale, acesta a câștigat 73 de premii, a avut de 129 nominalizări și a câștigat 2 premii Academy Awards (Oscaruri) pentru categoria „Cel mai bun actor în rol principal”, pentru roluri interpretate în „The Father” și „The Silence of the Lambs”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Hunter Schafer (actriță/model)

Hunter Schafer este o actriță care face parte din noul val hollywoodian și este, în același timp, activistă pentru drepturile LGBTQIA+, făcând și ea parte din comunitate. Rolul care i-a adus popularitatea la nivel internațional, este cel al lui Jules Vaughn în serialul pentru adolescenți „Euphoria”, pentru care a primit și un Emmy-Award. Recent, ea a apărut în cea mai nouă peliculă-prolog a cunoscutei serii The Hunger Games, „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes”, și are numeroase proiecte cinematografice în lucru. De asemenea, Hunter este model, colaborând cu numeroase branduri de lux, cum ar fi: Calvin Klein, Dior, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Miu Miu, Vera Wang etc., și apărând pe coperta unor reviste populare de modă, cum ar fi: Harper’s Bazaar, Allure, Teen Vogue etc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hunter (@hunterschafer)

Nell Cobar (regizor de filme de animație și caricaturist român)

Nell Cobar este caricaturistul care i-a dat viață Mihaelei și cățelușului ei, Azorel, celebrele personaje animate din perioada comunistă, ale căror peripeții au fost difuzate și pe Minimax la începutul anilor 2000. Acesta nu a urmat studii superioare și a debutat ca desenator la cinematograf în 1939. Primul său desen animat l-a realizat în anul 1940, fiind o reclamă pentru ciorapi. Până la moartea sa, în 1993, el a crea peste 40 de filme de animație, printre care amintim: „Mitică” (1963), „Băiețelul care făcea totul pe jumătate” (1964), „Leo & Leo” (1971), „Teoria chibriturilor” (1982) etc.

Wow, chiar este o zi cu sărbătoriți importanți din diverse domenii. Am menționat în special din cinematografie, dar lista este mult mai lungăăă. See you next time and Happy New Year!!💋🥳🥳

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vrei o rutină de skincare eficientă? Marilu ne spune secretele ei!

Smaranda Știrbu și Tik Tok-ul sweet făcut pentru Selly