in

AdorAdor

Cine își sărbătorește ziua pe 3 decembrie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” și Amanda Seyfried își sărbătorește ziua de naștere azi

Dacă este ziua ta pe 3 decembrie, hai cu mine să descoperi ce săgetători celebri se bucură să împărtășească aceeași zi de naștere cu tine.⬇️

Amanda Seyfried (actriță)

Amanda este una dintre cele mai apreciate actrițe americane de la Hollywood. Debutul în carieră și l-a făcut inițial în modeling la vârsta de 11 ani, când a început să apară în diferite reclame și campanii. În jurul vârstei de 17 ani, și-a îndreptat atenția către actorie, jucând în numeroase producții cinematografice care au fost apreciate atât de publicul american, cât și de cel internațional. Amanda a jucat roluri principale în peliculele Mean Girls (2004), Jennifer’s Body (2009), Dear John (2010), In Time (2011) și apreciatul musical Mamma Mia! (2008). Ea a câștigat un Golden Globe și un Primetime Emmy Award pentru Cea mai bună actriță în rol principal, și a fost nominalizată la un Academy Award pentru rolul din Mank. În 2022, revista Time a inclus-o în clasamentul celor 100 cei mai influenți oameni din lume.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey)

Jake T. Austin (actor)

Jake este unul dintre actorii copilăriei noastre datorită rolului lui Max Russo pe care l-a interpretat în serialul Disney Magicienii din Waveryplace. În 2012, pentru rolul lui Max, actorul a câștigat un Hollywood Teen TV Award pentru Favorite Television Actor. El s-a născut în New York City și a început să joace încă de la vârsta de 7 ani în diferite reclame. Primul său rol creditat a fost în comedia sketch „Kid 1698”, iar pe parcursul anilor a adunat în portofoliul său diferite roluri în filme animate. A dat voce lui Diego din Dora the Explorer (2000) și Go, Diego! Go! (2005), și a interpretat rolul lui Jesus Foster din serialul family/teen drama The Fosters (2013).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jake T. Austin (@jaketaustin)

Cătălin Botezatu (designer de modă)

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai prolifici creatori de modă români. Cariera sa a început în anul 1984, când și-a făcut debutul ca model pentru casa de modă Venus, care era condusă la vremea respectivă de Zina Drumitrescu – mama modei din România. Ulterior, un an mai târziu, Cătălin a fost distins pentru activitatea sa cu titlul „Cel mai bun manechin al anului în Europa” la Frankfurt. Bazele viziunii de designer și le-a pus în Atelierele Versace de la Milano, sub atenta îndrumare a profesorului său, celebrul Gianni Versace. Colecțiile sale sunt recunoscute la nivel internațional și a avut prezentări de modă în întreaga lume. În 2011, el a fost și prezentatorul și moderatorul formatul Next Top Model, care timp de 3 sezoane, a cunoscut un real succes în România.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Wow, chiar este o zi cu sărbătoriți importanți din diverse domenii. Am menționat din actorie și modă, dar lista este mult mai lungăăă. See you next time!!💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ana Petcu și iubitul ei dezvăluie o parte din micul lor univers, check this out

Cel mai drăguț video postat de Ana Petcu alături de iubitul ei, vezi aici