in

AdorAdor

Cine își sărbătorește ziua pe 24 decembrie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” și Stephenie Meyer își sărbătorește ziua de naștere azi

Dacă este ziua ta pe 24 decembrie, hai cu mine să descoperi ce capricorni celebri se bucură să împărtășească aceeași zi de naștere cu tine.⬇️

Louis Tomlinson (cântăreț)

Născut în Doncaster, Marea Britanie, Louis este cântăreț, compozitor și personalitate TV. Acesta s-a făcut remarcat la audițiile solo din cadrul competiției „The X Factor” în 2010, dar a fost eliminat ca performer solo și pus, ulterior, într-o trupă cu alți patru participanți. Cei cinci tineri britanici au format la acel moment celebra trupă One Direction, care a cucerit inimile fanelor din întreaga lume. Trupa a lansat cinci albume, a mers în patru turnee mondiale și a câștigat aproape 200 de premii. În 2018, Louis a apărut ca jurat și mentor în cadrul emisiunii X Factor, pentru categoria „Boys”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Tomlinson (@louist91)

Ricky Martin (cântăreț)

Ricky este un cântăreț și compozitor de origine puerto ricană. Acesta este recunoscut în lumea întreagă pentru versatilitatea sa muzicală, portofoliul său discografic acoperind o varietate de genuri muzicale, cum ar fi latin pop, dance, reggaeton, salsa și alte genuri. Înainte de a-și începe cariera muzicală solo în 1991, acesta a apărut în diferite reclame TV la vârsta de 9 ani, și și-a început cariera muzicală la 12 ani, făcând parte din trupa de băieți Menudo. A lansat peste cinci albume #1 hit Billboard și a vândut peste 70 de milioane de albume, printre care Almas del Silencio în 2003 și Life în 2005.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Stephenie Meyer (autoare)

Stephenie, autoare și producătoare de filme, este recunoscută în întreaga lume pentru seria de cărți cu vampiri „Twilight”. Neavând experiență anterioară ca autoare, ideea seriei Twilight i-a venit în vis. Influențată de opera lui Jane Austen și William Shakespeare, ea a scris Twilight la scurt timp după aceea, și s-a dovedit a fi un real succes. Cărțile ei au fost vândute în 160 milioane de copii și traduse în 37 de limbi diferite. Meyer a fost cea mai bine vândută autoare între 2008 și 2009 în Statele Unite, vânzând peste 29 de milioane de cărți în 2008 și 26.5 milioane în 2009.

Wow, chiar este o zi cu sărbătoriți importanți din diverse domenii. Am menționat din muzică și literatură, dar lista este mult mai lungăăă. See you next time!!💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pe unde se mai duc Lore VSN și iubitul ei, vezi aici

Alte idei de cadouri de Crăciun, cu Magda și Iz de Poveste