in

AdorAdor

Cine își sărbătorește ziua pe 17 decembrie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” și Milla Jovovich își sărbătorește ziua de naștere azi

Dacă este ziua ta pe 17 decembrie, hai cu mine să descoperi ce săgetătoare celebre se bucură să împărtășească aceeași zi de naștere cu tine.⬇️

Milla Jovovich (actriță)

Milla s-a născut în Kiev, Ucraina, pe 17 decembrie 1975, dar a fost crescută în Los Angeles. Cariera și-a început-o în modeling la o vârstă fragedă, urmând rapid, în 1988, să-și facă debutul și în televiziune, jucând în filmul „The Night Train to Kathmandu”. Faima și recunoașterea internațională au venit ca urmare a numeroaselor roluri interpretate în filme de acțiune. Rolul care a consacrat-o, este Alice din seria de filme „Resident Evil”, care a devenit una dintre francizele de film cu cele mai mari încasări bazate pe un joc video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich)

Sarah Paulson (actriță)

Sarah, actriță de origine americană, este recunoscută pentru abilitățile sale actoricești. Versatilitatea și profesionalismul cu care și-a tratat fiecare rol interpretat de până acum, i-au adus numeroase aprecieri din partea criticilor, dar și premii, printre care amintim Critics’ Choice, 2013, pentru rolul jucat în serialul American Horror Story. Alte roluri proeminente din portofoliul ei, sunt în filmele: „12 Years a Slave”, „What Women Want” sau „Serenity”.

 

Sanda Belgyan (atletism)

Sanda este o alergătoare română specializată în probele de 400 metri și 400 metri garduri. Prima ei performanță notabilă este medalia de bronz obținută în 2009 la Campionatele Mondiale de Tineret din Bressanone (Italia), în proba de ștafetă mixtă. Împreună cu Adelina Pastor, Anamaria Ioniță și Andrea Miklos, a obținut calificarea la Jocurile Olimpice din 2016 după ce a obținut locul 8 în finala Campionatului European de la Amsterdam în proba de ștafetă 4×400 m.

Wow, chiar este o zi cu sărbătorite importante din diverse domenii. Am menționat din actorie și atletism, dar lista este mult mai lungăăă. See you next time!!💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Macaulay Culkin și relația unexpected cu Brenda Song, vezi aici

Lorena Șerban said YES și acum este logodită! Vezi totul aici 💍