in

AdorAdor

Cine își sărbătorește ziua pe 14 ianuarie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” și Diana Condurache își sărbătorește ziua de naștere azi

Dacă este ziua ta pe 14 ianuarie, hai cu mine să descoperi ce capricorni celebri se bucură să împărtășească aceeași zi de naștere cu tine.⬇️

Grant Gustin (actor & cântăreț)

Grant este un actor și cântăreț de origine americană, care a urmat timp de doi ani programul BFA Music Theatre la Elon University, înainte de a primi rolul în West Side Story. În 2011, el a debutat în celebrul serial pentru adolescenți Glee, interpretându-l pe Sebastian Smythe, un membru gay al Dalton Academy Warblers. Grant este recunoscut pentru rolurile sale jucate în serialele „Arrow” și „The Flash”, iar recent a apărut în filmul „Puppy Love” (2023), alături de actrița Lucy Hale. În ceea ce privește viața privată, acesta s-a căsătorit în 2018 cu Andrea Thoma (physical therapist, trainer și online content creator).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grant Gustin (@grantgust)

Emily Watson (actriță)

Este una dintre cele mai îndrăgite și prolifice actrițe de origine britanică contemporane. Ea și-a început cariera pe scenă în 1992, când s-a alăturat Royal Shakespeare Company. Portofoliul ei cinematografic include filmele: „The Boxer” (1997), „Punch-Drunk Love” (2002), „Red Dragon” (2002), „Equilibrium” (2002), „The Life and Death of Peter Sellers” (2004), „Corpse Bride” (2005), „Miss Potter” (2006), „The Theory of Everything” (2014), și multe altele. Pentru activitatea sa, a fost nominalizată de două ori la premiile Oscar, a adunat pe parcursul carierei sale 72 de nominalizări și a câștigat 32 de premii, printre care amintim un British Academy Television Award, pentru cea mai bună actriță în rol principal.

Diana Condurache (Youtube Star)

Diana a început să posteze videoclipuri pe canalul ei de Youtube începând cu luna noiembrie a anului 2016. La vremea respectivă, îi plăcea să facă cover-uri ale unor melodii cunoscute, cum ar fi: „i hate u, i love u”, „Sweater Weather” sau „Helplessly”. Rapid, creatoare de conținut a ajuns la inimile urmăritorilor, comunitate pe care a numit-o #DIAmante, astăzi, la peste 6 ani de activitate în online, ajungând la peste 1 milion de subscriberi pe Youtube și peste 1 milion de urmăritori pe Instagram. De asemenea, a făcut parte din trupa 5Gang, alături de care a scos numeroase piese, dar și filmul „5 Gang: Un Altfel de Crăciun”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana C 👑 (@imdianac)

Wow, chiar este o zi cu sărbătoriți importanți din diverse domenii. Am menționat în special din actorie și online, dar lista este mult mai lungăăă.🥳

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Activități remarcabile cu Emily Burghelea și familia! Vezi aici

Alexia Eram, fiica celebrei jurnaliste Andreea Esca, a împărtășit cu fanii săi o privire în universul ei personal, arătându-ne cum a petrecut începutul noului an.

Cum a arătat începutul anului nou pentru Alexia Eram?