in

AdorAdor OMGOMG

Cine este Vlad Grigore: „Am simțit de mic că vreau să fac ceva cu viața mea, să mă știe lumea.”

Descoperă acum mai multe detalii despre creatorul de conținut, Vlad Grigore!

Cine este Vlad Grigore „Am simțit de mic că vreau să fac ceva cu viața mea, să mă știe lumea.”

Cuvântul care îl descrie cel mai bine pe Vlad Grigore este ambiție. În urmă cu șapte ani, creatorul de conținut care debordează de o energie molipsitoare, și-a început activitatea în online sub îndrumarea Biancăi Adam. A muncit din greu și a perseverat, încercând prin fiecare idee de conținut să ajungă la cât mai mulți oameni, dar să-și păstreze autenticitatea în același timp. Astfel, s-a născut și „Insula Dramei Totale”, una dintre cele mai bine primite serii ale lui Vlad pe Youtube-ul românesc.

Am zis să o fac pentru că oricum voiam să aflu și eu ceva mai „spicy” pe YouTube de la anumiți creatori de conținut și artiști.

Acest interviu te va introduce mai bine în universul lui Vlad Grigore, în pasiunile prezente care îi turează inima, realizările pe care simte că le-a dobândit în anii de activitate, dar și planurile de viitor pe care le pregătește pentru tine – se anunță surprize-surprize. În plus, ne-a împărtășit și la cine îi place să se uite în timp ce mănâncă!

Cum îi place lui Vlad Grigore să se descrie și ce pasiuni îi turează inima în fiecare zi?

Cred că ambiția este o calitate cu care mă descriu destul de des pentru că sunt mândru de acest lucru. Dacă îmi pun ceva în cap, nu renunț până nu reușesc, indiferent de obstacole. Fericit, ca orice om, nu mă simt în fiecare zi; avem zile și zile. Dar, am descoperit despre mine că îmi place să merg la echitație random, să fac activități care implică contact cu animalele. Pur și simplu, îmi aduc bucurie. De exemplu, am mers într-un loc unde puteai să bei o cafea și să te joci cu 10 câini golden retriever. Genial!

Vlad Grigore și noua sa pasiune, echitația

Vlad, ești un creator cunoscut în peisajul online românesc care nu a destăinuit foarte multe aspecte din viața sa personală. Cum te-ai hotărât să adopți această abordare și cum o vede comunitatea ta?

Am hotărât acum mult timp că aș vrea pentru moment viața mea să rămână privată, să nu împărtășesc chiar totul. În special, pentru siguranța mea. Mereu m-am gândit la acest lucru, că nu m-am deschis suficient de tare față de oamenii care mă urmăresc, familia mea, așa îi numesc eu, care sunt zilnic cu mine. Dar, pur și simplu, nu am simțit că este momentul să povestesc tot ce am de povestit. Totuși, nu zic că asta este o decizie permanentă. Poate vă surprind.

Ce te-a impulsionat să te apuci de online? Și care sunt, din punctul tău de vedere, cele mai mari 3 realizări pe care le-ai bifat până în prezent?

În toate interviurile am zis și o să zic: persoana care m-a inspirat, m-a îndrumat, m-a ajutat să am viața pe care o am acum, este Bianca Adam – cu care am și tatuajul „frații praștie”, pe care o să-l am mereu pe mână. Ea a fost persoana care m-a pus pe drumul ăsta.

Am simțit de mic că vreau să fac ceva cu viața mea, să mă știe lumea. Să-mi spun ideile. Și ea a văzut potențial în mine, iar restul e istorie.

Realizări am avut de-a lungul timpului foarte multe de care sunt mândru. Am apărut într-o revistă, am fost și sunt brand ambasador la branduri la care doar visam. Am fost într-un proiect de educație sexuală și asta mi s-a părut foarte cool. Poate urmează să joc și într-un film sau să merg la Asia Express. Atunci le-aș pune și pe astea la realizări mari.

Ce îți place cel mai mult în ceea ce faci? Dar cel mai puțin?

Ce îmi place cel mai mult la ceea ce fac este că-mi pune mereu creierul la muncă. Îl antrenează practic. Mereu trebuie să stau să gândesc idei noi, episoade pe care să le mai creez. În creierul meu se face un „brainstorming” ca să pot vedea următoarele mișcări.

Iar, cel mai puțin, cred că o să mă refer strict la partea asta „toxică” din online. Este un loc periculos câteodată pentru mental health-ul oamenilor. Nici eu care sunt în domeniu nu stau așa mult pe rețelele de socializare. Postez, ies, mă bucur de viață.

Una dintre cele mai juicy & spicy serii de pe YouTube-ul românesc a fost „Insula Dramei Totale”. Cum ți-a venit această idee? Te așteptai să prindă atât de bine?

Mereu când vorbesc despre „Insula Dramei Totale” mi se face pielea de găină din două motive: 1. Este serialul copilăriei mele, de aici a pornit și numele, iar 2. Am intrat pentru prima dată cu mai multe episoade în trending România, a fost ceva wow pentru mine.

Când m-am gândit la seria asta, nu am știut neapărat dacă o să prindă. Am zis să o fac pentru că oricum voiam să aflu și eu ceva mai „spicy” pe YouTube de la anumiți creatori de conținut și artiști. Practic, am făcut ce voiam eu să văd când mă puneam să măncânc și deschideam YouTube-ul. A fost un succes, dar hei, nu am zis că s-a terminat aici.

Cum a fost pentru tine întreaga experiență România Express? Și dacă ar fi să participi chiar la show-ul televizat, ai face-o tot alături de Wild Mara?

Wow. A fost o experiență super. Chiar te trece prin toate stările și-mi imaginez cât de greu ar fi la show-ul televizat, mai ales dacă noi am simțit asta făcând doar un episod. Dar nu este un secret că dorința mea cea mai mare să ajung la acel show televizat și răspunsul clar da, aș vrea să fie Mara persoana cu care să fac această experiență.

Ai creatori de conținut pe care îi apreciezi? Îi împărtășești și cu noi?

Desigur, chiar am mulți creatori de conținut pe care îi apreciez. Prietenii mei în special. Mel Robbins, am descoperit-o acum mult timp și de atunci sunt obsedat de content-ul ei. Vorbește foarte mult despre mental health. Dar, hai să vă zic la ce mă uit eu personal când mănânc: Mariciu, Îmi place să mănânc, HopeScope, Naomi Jon, MrBeast.

Conținutul tău a făcut trimiteri de-a lungul timpului la mai multe desene consacrate ale copilăriei. Care sunt top 3 desene animate ale copilăriei tale?

Pe locul 1 este CampRock. Nu sunt desene animate, dar a avut un rol important în viața mea. Mi-a trezit această aspirație către artă în general. Pe locul 2 avem High School Musical, la fel, eram pasionat de tot. Pe locul 3 avem Sirenele, nu întrebați, doar îmi plăcea.

Un fun fact despre tine, cum ar fi un talent secret pe care nu-l știe încă lumea și ți-ar plăcea să-l împărtășești cu noi?

Un fun fact despre mine este că îmi place să impersonez persoane, să zic niște replici, mai pe scurt acting. Aș vrea să intru super mult în domeniu și chiar mă cred în stare să excelez și în acel domeniu. E un vis de-al meu.

Ți-ai făcut mai multe tatuaje de-a lungul timpului. Poți să ne împărtășești povestea unuia dintre ele?

Am un tatuaj pe mână unde este o plajă desenată și scrie „the beach”. Arată cât de mult sunt conectat cu plaja, cu apa. Mă simt cel mai bine la mare. Deci, jur, parcă toate problemele dispar dintr-o dată când vezi un răsărit sau un apus în fața mării.

Ce urmează pentru Vlad Grigore?

Urmează evoluție.

Urmează să ajung la cea mai bună variantă a mea și urmează proiecte care mă vor dezvolta. Veți vedea oricum noua mea serie cu invitați. Abia aștept!

Cel mai important sfat pe care l-ai primit la începutul carierei tale în calitate de creator de conținut:

Să nu renunțe așa ușor niciodată, chiar dacă rezultatele vin mai greu. Nu te compara cu nimeni și uită-te doar în față!

Emoji-ul tău go-to:

🧜🏻‍♂️

Cu ce gând îți dorești să rămână oamenii din comunitatea ta după ce interacționează cu conținutul pe care tu îl creezi pentru ei:

Vreau să rămână cu o stare bună, vreau să îi fac să râdă. Un zâmbet acolo nu strică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine este Miru Dragu „Îmi place că pot să îi ofer unui om măcar un zâmbet, asta mă împinge să continui în fiecare zi.”

Cine este Miru Dragu: „Îmi place că pot să îi ofer unui om măcar un zâmbet, asta mă împinge să continui în fiecare zi.”

cine-este-cristiana-ioana-creator-de-continut

Cine este Cristiana Ioana, creator de conținut: „Am minim 2-3 creioane de buze în fiecare geantă”