in ,

OMGOMG

Totul despre Silviu Faiăr: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Descoperă ziua de naștere, zodia și de ce s-a apucat de online cel mai urmărit streamer de pe Twitch!

Silviu Faiăr este unul dintre cei mai urmăriți și apreciați creatori de conținut la ora actuală din România. Publicitar la origini, acesta este pasionat de tot ceea ce înseamnă cultura internetului și îi place în mod deosebit să comenteze cu un umor și sarcasm fin și inteligent noutățile care ajung în radarul său.

Cine este Silviu Faiăr?

Pe numele său real, Silviu Istrate, s-a făcut cunoscut și îndrăgit în peisajul online românesc sub pseudonimul Silviu Faiăr, respectiv Faiăr. Acesta este un vlogger și streamer român, a cărui activitate a început în 2020 și continuă până în prezent. Pe lângă subiectele picante pe care le abordează, acesta s-a ocupat și de streamuri caritabile, în care a adunat sume importante de bani pentru diferite cauze. Pentru activitatea sa, acesta a fost nominalizat și a câștigat în 2023 premiul Elle New Media Award for Social Involvement.

Sursă imagini: @faiarsilviu

Ce vârstă a împlinit Silviu Faiăr?

Silviu are în prezent 28 de ani, fiind născut pe 25 august 1995, respectiv zodia fecioară, dar ascendentul? Hmm…🤔

Cu cine este într-o relație Silviu Faiăr?

Silviu este într-o relație frumoasă cu stilista și creatoarea de conținut Sabina Teodora. Se urmăreau pe rețelele sociale încă din 2017-18, dar s-au întâlnit random într-o zi însorită de septembrie la o cafenea, iar de atunci totul este istorie. Cei doi formează un cuplu îndrăgit în online, iar unele zvonuri chiar spun că s-au căsătorit, dar mai multe detalii le poți afla în articolul nostru de aici.👈

Sursă imagini: @faiarsilviu

Ce a făcut Silviu Faiăr înainte de a se apuca de online?

Înainte de a-și dedica timpul comentariilor în online, acesta a lucra 8 ani în publicitate. El a început să scrie articole pentru publicația VICE România încă din 2014, continuându-și activitatea până în 2019. Câteva titluri marcate de abilitățile sale sunt: „5 lecții despre viață și părinți pe care le-am învățat la Turneul Vloggerilor din România”, „Jurnal de salariu în București: La 23 de ani câștig mai bine decât ai mei, dar tot sărac mă simt” sau „Ce spun influencerii români despre referendumul homofob al Coaliției pentru Familie”.

De asemenea, conform unui articol IQAds, Silviu a aplicat la un bootcamp de strategic planning de la Miami Ad School, care a constat în 3 luni de cursuri intensive. Publicitar la vremea respectivă, a vrut să depășeașcă sindromul impostorului și să-și valideze că ceea ce face, este cu adevărat bun. În cadrul acestui bootcamp, Silviu și-a depășit anxietățile, a lucrat pe brief-uri reale pentru clienți ca Nivea și Google și a reușit să-și facă prieteni din toată lumea.

De ce a început Silviu Faiăr să facă Youtube, respectiv Twitch?

„Meseria mea de om mare e în publicitate, dar inima mi-a rămas mereu la făcut meme, trollat oameni toxici și în general la stat și comentat prostii online. Așa că îmi pun la bătaie toată expertiza ca să comentez toate bijuteriile pe care le găsesc pe internetul românesc.” – Faiăr pentru Lioness Media

Conform Podcastului Pe bune, gestionat de DoR, în Episodul #82 Silviu Istrate (Faiăr), Faiăr a povestit că s-a apucat de Youtube pentru că a observat o lipsă a creatorilor de conținut care să posteze un conținut ușor ironic și inteligent.

În anii săi de activitate online, a marcat și trecut prin filtrul său critic mai multe teme din spațiul românesc, cum ar fi: dependența de păcănele, piața imobiliară frauduloasă, țepele Crypto, educația sexuală, rasism, misoginie, drepturile comunității LGBTQIA+ etc. De asemenea, în cadrul aceluiași podcast, Silviu a menționat că îi este teamă că va crește atât de mult în popularitate, iar audiența sa se va schimba atât de mult, încât nu va mai știi ce să-i ofere.

Conform Twitch Tracker, în februarie 2024 canalul lui Faiăr se află pe prima poziție, cu un average viewers de 3,553. Totodată, cel mai urmărit videoclip până în momentul de față de pe canalul său de Youtube este „SELLY RECUNOAȘTE TOT (podcast)”, în colaborare cu creatorul de conținut Selly.

Cum stă Silviu Faiăr la nivel de cifre?

Update: Februarie 2024

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Imuni la bine de Eva Timush și Juno

Eva Timush și JUNO cântă despre iubiri toxice în „Imuni la bine”

Cine are ziua de naștere pe 27 februarie?