in ,

AdorAdor

Cine este Nadine Hedeșan, co-fondator 2hustle – un interviu despre femei

Nadine Hedeșan este o tânără cu mai multe visuri, care oferă femeilor, de ziua lor, un eveniment memorabil.

Cine este Nadine Hedeșan, femeia din spatele 2hustle.co?

Voi începe cu o introducere clasică: sunt Nadine, am 25 de ani și „de loc” sunt din Arad, dar locuiesc la Cluj de aproximativ 6 ani, oraș care s-a transformat rapid în locul unde îmi desfășor toată activitatea.

În momentul de față activez în domenii creative: de la dans la direcție vizuală, creare de content și, nu în ultimul rând, la tot ce ține de 2hustle.

Ce pasiuni ai?

Dans, muzică, artă și modă.

Cum îți petreci timpul liber?

Majoritatea timpului fac ceea ce îmi place. Îmi place să gătesc, să fac orice fel de activități outdoor, să-mi petrec timp alături de prieteni și familie.

cine este nadine hedesan dans 2hustle

Când și de ce ai co-fondat 2hustle.ro?

Am fondat 2hustle în noiembrie 2021. Eu cu partenerul meu, Nedelciu „Beat” Bogdan, am lucrat împreună de-a lungul anilor și ne-am dorit să începem să creăm ceva sub o identitate comună.

Pe lângă faptul că organizăm evenimente, eu îmi doream de ceva timp să creez niște produse de îmbrăcăminte/accesorii. Am făcut-o până la urmă, astăzi având deja peste zeci de evenimente la activ și două colecții de haine.

De ce 2hustle.ro?

Cifra „2” din nume are mai multe semnificații:

  • numărul persoanelor fondatoare
  • cele 2 activități principale pe care le desfășurăm: evenimente și merch
  • 2-ul poate fi citit si ca „to hustle”, formând verbul care ne definește pe amândoi

Termenul „hustle” îl asociem cu ideea de „go getter”.  Suntem foarte pasionați și iubim foarte mult ce facem, deci muncim până reușim să ne atingem obiectivele.

Care este misiunea voastră?

În primul rând, ne adresăm comunității din care facem parte, adică comunitatea de dans și de Hip Hop din Cluj și din Romania. Vrem sa aducem oameni, experiențe și oportunități care nu au existat până acum aici și să dezvoltăm cât se poate de mult Romania la capitolul acesta.

În al doilea rând, vrem să fim mai mult decât un simplu brand de haine. Preferăm să ne petrecem mai mult timp pe lansarea unei colecții, dar produsele să fie de calitate și să transmitem un mesaj prin acestea.

 La partea de accesorii, încercăm să folosim haine deja existente, de la blugi la cămăși și să le redăm o viață nouă prin upcycling (bucket hats, genți). Iar pe partea de tricouri vrem să transmitem mesaje, idei, sfaturi, povești prin printurile de pe spatele acestora. Pentru fiecare desen colaboram cu un artist local, ultima colaborare a fost cu Khici Andrada Moldovan.

cine este nadine hedesan dans 2hustle

Cine sunt women fueled by passion și de ce ați creat un eveniment pentru ele?

Women fueled by passion sunt femeile din spatele a tot ceea ce facem și în tot ceea ce credem, fie că sunt dansatoare, MC, DJ, media, antreprenoare etc.

Conceptul evenimentului a pornit de la ele, femeile din jurul nostru care ne inspiră, ne susțin, ne motivează și ne bucură.

Îmi doream de mult să creăm un eveniment de genul, iar anul trecut am reușit să îl aducem la viață. Sunt inspirată continuu de femeile din jurul meu și de ceea ce fac, astfel am vrut să creăm un eveniment care să evidențieze ce femei puternice și extraordinare există în comunitatea noastră.

Cum va arăta acest eveniment?

Vor fi 3 zile pline de muzica, dans și energie pozitivă. Am muncit destul de mult la detalii în plus față de anul trecut și sunt convinsă ca acestea vor face diferența.

Începem de vineri cu un workshop de Breaking ținut de Bgirl Paulina. Sâmbătă dimineața vom avea un panel discussion la Meron Roastery, practic este o discuție deschisă între femei din toate industriile. Continuăm ziua de sâmbătă cu calificări, Top 16 și Top 8 la unele categorii, ca mai apoi să o finalizam cu un afterparty alături de Vlad Dobrescu și Ill Kid Drei.

Duminică vom începe ziua cu workshopul de Hip Hop ținut de Sophie May. Continuând cu toate battle-urile până aflăm cine sunt câștigătorii de anul acesta.

Mizele sunt unele mari la categoriile de 7tosmoke Breaking, Breaking Kidz și 7tosmoke Hip Hop: pentru comunitatea de breaking, câștigătorii de la ambele categorii se vor califica la o finală mondială, în Italia, iar câștigătorul de la Hip Hop are un loc asigurat în finala națională Red Bull Dance Your Style, România.

Ce surprize pregătești pentru femeile care vor fi prezente la eveniment?

N-ar mai fi surprize daca le-aș spune. Va aștept pe 8-10 martie la Women fueled by passion ca să le descoperiți.

Emoji-ul tău favorit:

🌸

Ce exprimi prin dans:

Bucurie.

O femeie din online care te inspiră:

Beyonce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

La povești și cântece de suflet în Sufrageria Irinei Rimes - datele turneului

La povești și cântece de suflet în Sufrageria Irinei Rimes – datele turneului

Totul despre Stellar Rhapsody: Cine este, Vârstă, Nume Real și Carieră

Totul despre Stellar Rhapsody: Cine este, Nume Real, Vârstă și Carieră