in

AdorAdor

Cine este Miru Dragu: „Îmi place că pot să îi ofer unui om măcar un zâmbet, asta mă împinge să continui în fiecare zi.”

Cine este Miru Dragu „Îmi place că pot să îi ofer unui om măcar un zâmbet, asta mă împinge să continui în fiecare zi.”

Miru Dragu este om de agenție și creatoare de conținut pe TikTok, care a ajuns prin carisma și abordarea sa distinctivă a conținutului, să adune o comunitate frumoasă de aproape 124K de persoane. Ea realizează de mai bine de trei ani seria „Citesc secretele urmăritorilor”, care este și una dintre cele mai bine primite în rândul urmăritorilor ei.

Cât despre Miru, ea este într-o continuă călătorie de descoperire și redescoperire a propriei persoane. Iubește să facă oamenii să râdă și să le descopere poveștile.

„Viața e complicată, dar este important să o mai luam și la mișto câteodată!”, ne-a transmis ea.

În cadrul acestui interviu, vei avea ocazia să descoperi mai multe detalii despre Miru Dragu și pasiunile care îi turează inima, de ce a ales să posteze în online și care este misiunea sa în calitate de creatoare de conținut față de comunitatea ei.

Miru, povestește-ne un pic despre tine. Cum îi place Mirunei să se descrie și ce pasiuni îi turează inima în fiecare zi?

Deși Mirunei nu îi prea place să se descrie, aș putea spune, însă, despre mine că sunt un om complex pe care continui să îl descopăr deoarece sunt într-o continuă schimbare. În momentul de față, sunt un om de agenție care are mai mulți prieteni în mediul online. Iubesc să fac oamenii să râdă, să le aflu poveștile și cred că asta îmi turează inima în fiecare zi, să descopăr lucruri noi despre lume și viață. În plus, iubesc dansul și actoria însă, din păcate, nu am fost un bun manager al timpului meu în ultima perioadă și nu le-am mai practicat.

Cine este Miru Dragu?

Când și care au fost motivele pentru care ai ales să începi să creezi conținut? Te-ai așteptat ca oamenii din online să rezoneze cu personalitatea și stilul tău de conținut?

Am început să creez conținut fără să-mi dau seama că fac asta deoarece îmi plăcea să le povestesc prietenilor pe stories diverse momente amuzante din viața mea. Consider că fac același lucru și acum, le povestesc prietenilor diverse. Singura diferență este că mi-am mărit un pic cercul de prieteni. Dacă mă așteptam? Deloc. Când am avut primul clip viral a fost un adevărat șoc reacția publicului. Și acum mai am momente în care sunt surprinsă.

Cât de mult te-a ajutat experiența pe care ai dobândit-o în industrie în cariera ta din online?

Îmi place să glumesc că există două personaje, Miruna din agenție și Miruna content creator.

Cred că cele două se ajută reciproc, este un adevărat plus că pot observa ambele perspective. Partea de agenție m-a ajutat să am o gândire mai strategică și să iau lucrurile mai puțin personal.

Ai început o serie pe TikTok care a fost foarte bine primită, „Citesc secretele urmăritorilor”. Ce te-a inspirat să aduni și să citești poveștile juicy, spicy, dar mai ales dramatice ale urmăritorilor tăi? Ce părere au avut ei după ce au ascultat?

Când am început aceasta serie, acum 3 ani, nu mă așteptăm să fie primită atât de bine și să funcționeze atât de mult timp. Sunt multe momente în care mă întreb dacă publicul nu s-a saturat oare și dacă nu e momentul pentru o pauză, dar apoi sunt plăcut surprinsă de reacția oamenilor.

Cât despre inspirație, obișnuiam să primesc foarte multe mesaje cu povești juicy pe care i le citeam prietenei mele. Astfel, am decis să creez un safe space, unde poți trimite secretul sub anonimat, secret pe care să-l citesc apoi împreună cu urmăritorii mei.

În mod evident, cred că este entertaining să auzi de dramele spicy ale altor oameni, însă cred că, din punct de vedere psihologic, este și confortabil să vezi că toată lumea trece prin momente mai mult sau mai puțin dramatice.

Este un secret dramatic care te-a șocat în mod deosebit?

Nu cred că am un secret anume, pentru că de fiecare dată când mă pregătesc să filmez un episod descopăr ceva ce reușește să mă șocheze și mai tare. Pot spune că secretele despre verișori continuă să mă surprindă. Mă întreb constant dacă sunt reale poveștile pe care le primesc.

Din experiența pe care ai acumulat-o până în momentul de față, care consideri că este misiunea unui influencer față de comunitatea sa?

Nu cred că pot vorbi în numele tuturor influencerilor, însă pot spune ca eu am misiunea de a rămâne reală, sinceră si kind față de comunitatea mea.

Care sunt creatorii de conținut pe care îi urmărești cu interes și care te inspiră din România? Dar de la nivel internațional?

Timpul pe care îl petrec în general în online este pe TikTok, unde algoritmul nu prea îmi arată content din România, însă din afară în momentul acesta îmi place mult Madeline Argy. Îmi place lejeritatea din contentul ei.

Care sunt lucrurile care îți plac cel mai mult în crearea de conținut? Dar cel mai puțin?

Îmi place că pot să îi ofer unui om măcar un zâmbet, asta mă împinge să continui în fiecare zi.

Nu îmi place când creez conținut și poate eu nu sunt în cel mai bun mental space, atunci mă simt de parcă aș minți.

În ce țară ți-ai dori să călătorești în următoarea perioadă? De ce?

Îmi doresc foarte mult să ajung în Portugalia, mai exact în Madeira. Pare acest loc magic cu peisaje superbe unde poți petrece timpul în natură. Clima perfectă de primăvara, pare locul în care chiar m-aș muta.

Care este o pasiune pe care o ai în momentul de față?

Am redescoperit pictatul. Mă ajută enorm să mă deconectez pentru câteva ore. Plănuiesc chiar să încep niște cursuri.

Pe final, care sunt planurile tale de viitor?

Plănuiesc să călătoresc cât mai mult, să descopăr lumea și pe mine prin ea, să mă țin de ideile pe care le am și să fac în fiecare zi ceva pentru mine.

Cel mai important sfat pe care l-ai primit la începutul carierei tale în calitate de creator de conținut:

Nu o să uit niciodată când un om pe care eu îl urmăream cu mare drag mi-a spus „Miruna, joci bine, însă cel mai bine joci când te joci pe tine”. Și pentru mine asta fost momentul în care mi-am dat seama că pot să fiu eu, asta știu cel mai bine să fac și asta mă face specială.

Miru Dragu

Emoji-ul tău go-to:

😆
Cu ce gând îți dorești să rămână oamenii din comunitatea ta după ce interacționează cu conținutul pe care tu îl creezi pentru ei:

Viața e complicată, dar este important să o mai luam și la mișto câteodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine este Radu Balaș, alias (Motor)Bike „Dacă nu muncești tu, nu o va face nimeni în locul tău.”

Cine este Radu Balaș, alias (Motor)Bike: „Dacă nu muncești tu, nu o va face nimeni în locul tău.”

Cine este Vlad Grigore „Am simțit de mic că vreau să fac ceva cu viața mea, să mă știe lumea.”

Cine este Vlad Grigore: „Am simțit de mic că vreau să fac ceva cu viața mea, să mă știe lumea.”