in ,

AdorAdor

Cine este Marej, artist: Muzica a fost mereu o parte importantă a vieții mele

Cine este Marej, artist Muzica a fost mereu o parte importantă a vieții mele

Marej este un artist cu o perspectivă fresh, specifică generației nonconformiste din care face parte, cu un timbru cuceritor și versuri profunde. Cântăreț și compozitor, cucerește publicurile din ambele țări prin talent și o muzicalitate nostalgică, care se reflectă în piesele sale cunoscute: „Arde-mă” și „Sărutul tău”, în colaborare cu DARA, „În Ochii Tăi”, „Solo” sau „Km 0”. Tânărul face parte din noul val al artiștilor promițători ai Republicii Moldova, promovat în cadrul colaborării dintre casele de discuri VERSUS și Global Records, o alianță muzicală bazată pe creativitate, spirit liber de exprimare și autenticitate.

În cadrul acestui interviu vei avea ocazia să descoperi mai multe despre Marej, cum au arătat începuturile sale în industria muzicală din Republica Moldova, dar primirea în industria din România. În plus, vei afla mai multe despre sursele sale de inspirație și planurile pe care le pregătește pentru ascultătorii săi în următoarea perioadă.

Care a fost momentul sau experiența decisivă care te-a făcut să realizezi că muzica este pasiunea ta și drumul pe care vrei să-l urmezi?

Muzica a fost mereu o parte importantă a vieții mele. De la o vârstă fragedă, am simțit o conexiune specială cu muzica și am știut că este ceea ce îmi doresc să fac în viață.

Povestește-ne despre prima ta experiență cu o piesă muzicală. Cum te-ai simțit atunci și ce emoții trăiești acum când ești pe scenă în fața publicului?

La început, eram foarte timid și aveam mari emoții. Însă, acum când sunt pe scenă în fața publicului, mă simt mult mai liber și mult mai încrezut. Am reușit să depășesc acele emoții inițiale și să-mi găsesc confortul și încrederea în mine însumi pe scenă.

Povestește-ne despre debutul tău în industria muzicală din Republica Moldova. Ce provocări ai întâmpinat și cum le-ai depășit?

Debutul meu în industria muzicală din Republica Moldova a fost unul destul de lin și fără provocări majore. Am avut norocul să lucrez de la început cu o echipă de oameni responsabili și experimentați, ceea ce a făcut ca experiența mea să fie una plăcută și lipsită de situații neplăcute.

Cum arată, din punctul tău de vedere, industria muzicală din Republica Moldova? Ce plusuri are? Dar minusuri?

Unul din plusurile acestei industrii este faptul că, concurența nu este atât de mare, oferind astfel oportunități pentru artiștii noi să se facă remarcați și să fie bine primiți de public. Cu toate acestea, unul dintre minusurile industriei muzicale din Republica Moldova este faptul că țara este relativ mică, ceea ce înseamnă că nu exista o piață muzicală la fel de vastă ca în alte țări. Acest aspect poate fi un obstacol pentru artiștii locali să-și facă cunoscută muzica în afara Moldovei.

Ce feedback ai primit de la publicul din România pentru primele tale piese și cum ți-a influențat acest lucru cariera?

Feedback-ul primit de la publicul din România pentru primele mele piese a fost în mare parte pozitiv, ceea ce m-a încurajat să continui să-mi urmez pasiunea în muzică. Aprecierea și susținerea publicului au avut un impact semnificativ asupra carierei mele, motivându-mă să lucrez din ce în ce mai mult și să îmi îmbunătățesc abilitățile în domeniul muzical.

Din câte îmi dau seama, cel mai tare te lași inspirat de iubire și relații. Povestește-mi despre piesa „Arde-mă”, pe care ai lansat-o alături de Dara. Ce ai simțit când ai văzut că s-a poziționat pe locul 40 la Kiss FM România?

Colaborarea cu Dara pentru piesa „Arde-mă” a fost minunată. A fost o experiență inspirațională și m-am simțit extrem de fericit să cânt alături de ea. A fost primul videoclip în limba română și a fost un proiect complex, ceea ce l-a făcut obositor, dar totodată m-am simțit foarte împlinit și fericit de rezultat.

Care este semnificația piesei „Solo” pentru tine și care au fost sursele de inspirație pentru această creație?

Piesa „Solo” are o semnificație profundă pentru mine, reprezentând renașterea unui bărbat lăsat singur de către o femeie.

Sursele de inspirație pentru această creație au fost lumea înconjurătoare, cu toate aspectele ei complexe și interacțiunile umane.

Ce planuri profesionale ai pentru această vară?

În această vară, vreau să lansez mai multe piese, să filmez și să lansez mai multe videoclipuri și să susțin mai multe concerte. Vreau să fiu cât mai activ în industria muzicală și să împărtășesc muzica mea cu cât mai multă lume.

Dar personale? 😀

Prefer să nu fac viața mea personală publică.

Un lucru pe care ți-ai fi dorit să-l cunoști despre muzică înainte să intri în industria muzicală:

Un lucru pe care mi-aș fi dorit să-l știu despre muzică înainte de a intra în industria muzicală este importanța de a avea inițiativă. Am realizat că, cu cât voi fi mai activ și voi veni cu idei și inițiative noi, cu atât voi avea mai multe oportunități de a progresa și de a-mi promova muzica.

Ce emoție îți dorești să ajungă la ascultătorii tăi atunci când cânți:

Îmi doresc ca atunci când cânt, să transmit o emoție pozitivă ascultătorilor mei. Vreau ca vibe-ul meu să fie resimțit de ei.

Cel mai mare sprijin al tău este:

Mama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Nicolae Stanciu: Cine este, vârstă, iubită și carieră

Totul despre Nicolae Stanciu: Cine este, vârstă, iubită și carieră

Cine este Iulian Leca, creator de conținut și videograf Videografia mă ajută cel mai bine să exprim cine sunt

Cine este Iulian Leca, creator de conținut și videograf: Videografia mă ajută cel mai bine să exprim cine sunt