Cine este Georgiana Drumen, actriță și creator de conținut: „Destinul m-a condus în continuare către o industrie creativă.”

Cine este Georgiana Drumen, actriță și creator de conținut: „Destinul m-a condus în continuare către o industrie creativă”

Georgiana Drumen este actriță și creator de conținut. Am povestit cu ea despre rolul din „Pariu cu viața”, despre misiunea pe care o are în online și despre prietenia pe care o are cu Lorena Vișan și Laura Barbu.

Georgiana, care sunt cele 3 cuvinte care ar descrie cel mai bine energia ta în momentul de față?

Hardworker, determinată, reflexivă.

Cine este Georgiana Drumen, actriță și creator de conținut: „Destinul m-a condus în continuare către o industrie creativă”

Ai ajuns la inimile oamenilor de la o vârstă fragedă prin intermediul rolului pe care l-ai interpretat în serialul fenomen „Pariu cu viața”. Adesea ești întrebată cum a fost acea experiență pentru tine, iar răspunsul tău este că a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața ta. Cum ți s-a schimbat viața după „Pariu cu viața”?

Viața mea s-a schimbat la 180 de grade și sunt recunoscătoare pentru absolut tot ce mi s-a întâmplat. Au trecut mai bine de 10 ani și foarte multă lume a rămas alături de mine, de asemenea a apărut și o nouă generație care urmărește serialul și poate pe atunci nici nu erau născuți. Este un fenomen. Schimbările mele sunt majore, eram doar un copil și cu toate acestea oamenii încă mă recunosc în urma acestui proiect.

Bucurându-se de un succes răsunător atât „Pariu cu viața”, cât și LaLa Band în rândul tinerilor din România, nu au pus aceste reușite presiune să te confirmi în continuare în actorie sau muzică?

Desigur, succesul în proiectele precum „Pariu cu viața” și LaLa Band a adus cu sine o anumită presiune de a continua să evoluez în domeniile actoriei și muzicii. A fost o perioadă în care am fost pusă în fața așteptărilor publicului și ale industriei de a mă menține în această direcție și de a livra performanțe de înaltă calitate.

După încheierea serialului, am fost implicată în alte proiecte în domeniul actoriei și am lansat primul meu single solo în muzică. În același timp, am simțit că este important să îmi concentrez atenția și eforturile și pe educația mea, pentru a-mi dezvolta abilitățile și cunoștințele într-un mod mai cuprinzător.

Cu toate acestea, se pare că destinul m-a condus în continuare către o industrie creativă.

Cine este Georgiana Drumen, actriță și creator de conținut: „Destinul m-a condus în continuare către o industrie creativă”

După ce s-au încheiat acele episoade din viața ta, te-ai mai implicat în alte proiecte cinematografice?

Da, m-am implicat și în alte proiecte de televiziune, de asemenea am urmat Colegiul National ,,Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului.

Pe viitor, cu siguranță mi-ar plăcea să mă implic în și mai multe proiecte cinematografice sau de televiziune. Îmi place să explorez noi personaje și povești și să mă dezvolt în cariera mea creativă.

Ți-ai finalizat studiile în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice, Universitatea din București. Cum te-ai orientat către acest traseu academic? 

Simțeam că orice artist trebuie să știe să se promoveze și cred că am făcut cea mai bună alegere pentru mine, să urmez aceste studii. Cunoștințele acumulate m-au ajuta foarte mult în proiectele pe care le desfășor în prezent.

Pe lângă actorie, una dintre marile tale pasiuni încă din copilărie este muzica. De ce domeniu te simți mai atrasă și de ce? Este actoria mai grea decât muzica sau invers?

Muzica va rămâne prima mea iubire, dar nici actoria nu este departe.

Mă gândesc să mă reapuc de muzică pentru că îmi este tare dor. Ambele domenii mă fascinează și mă atrag din diferite motive.

Uneori, actoria poate fi mai solicitantă din punct de vedere emoțional și fizic, în timp ce muzica poate fi mai intensă din punct de vedere al procesului creativ și al perfecționării tehnice. Cu toate acestea, fiecare domeniu îmi oferă satisfacții și împliniri unice, iar călătoria de a explora ambele este o experiență incredibilă și stimulantă pentru mine.

În ultimii ani ai devenit o prezență constantă pe rețelele sociale, ce te-a inspirat să împărtășești zilnic bucăți din viața ta cu oamenii din online?

Încă de mică am împărtășit informații din viața mea, am crescut cu online-ul și mi-a rămas în instinct. Iubesc să fac asta, să discut cu comunitatea mea, iar bucuria și satisfacția pe care o aduce creativitatea și întreținerea unei conexiuni cu ceilalți m-au motivat să continui să fiu activă și implicată pe rețelele sociale.

În paleta ta de conținut te orientezi atât spre zona de divertisment, cât și spre zona educațională, cum ar fi discuții legate de egalitatea de gen, discriminare etnică etc. Cum reușești să gestionzi acest tip de conținut? Și cum a răspuns comunitatea ta până acum? 

Răspunsul comunității mele până acum a fost în mare parte pozitiv, deoarece am construit o comunitate care rezonează cu valorile mele și este deschisă la discuții sincere și la îmbunătățirea personală și socială.

Cu toate acestea, este normal să apară și opinii contra sau feedback critic din partea unora, dar eu încerc să abordez aceste puncte de vedere cu respect și deschidere la dialog.

Este important să recunosc că divergența de opinii face parte din procesul de învățare și de creștere, iar fiecare părere poate aduce o perspectivă nouă și valoroasă la discuție.

Îmi place să cred despre mine că sunt o persoana sinceră și pot să-mi împărtășesc sincer opiniile în online. Pentru a face acest lucru, încerc să creez un echilibru între conținutul care este distractiv și relaxant și conținutul care este informativ și educativ.

Ce tip de conținut ți-ar plăcea să explorezi în următoarea perioadă pe platformele pe care activezi?

Îmi place să-mi împărtășesc experiențele de viață, cât să și discut cu persoane de la care pot învăța atât de multe lucruri.

Încerc să mă concentrez pe crearea de conținut care să abordeze subiecte precum dezvoltarea personală, echilibrul între viața personală și cea profesională, sănătatea mentală și fizică, precum și sfaturi de la specialiști din diferite domenii.

Cine este Georgiana Drumen, actriță și creator de conținut: „Destinul m-a condus în continuare către o industrie creativă”

Ai legat prietenii frumoase și cu alte creatoare de conținut, precum Flavia Barbu, Lorena Vișan și Laura Maier. Cum e această experiență pentru tine, de a împărtăși o bună parte din munca ta cu prietenele tale?

Prietenia s-a format fix de la faptul că împărtășeam aceeași pasiune pentru online, totul a venit natural și mă bucur că a trecut ceva timp și pe noi ne găsești la fel de bune prietene.

Este reconfortant să știi că poți conta pe susținerea și înțelegerea prietenilor tăi, mai ales atunci când lucrezi într-un domeniu care poate fi provocator uneori.

Cum îți place să interacționezi cu oamenii care te urmăresc cu interes în online?

Îmi place să interacționez cu urmăritorii mei în mod autentic și sincer. Îmi place să răspund la întrebările lor, să le ofer sfaturi și să împărtășesc experiențele mele într-un mod care să fie valoros și inspirațional pentru ei.

Încerc mereu să creez un spațiu în care oamenii să se simtă confortabil să împărtășească gândurile lor și să interacționeze cu mine și cu comunitatea mea într-un mod pozitiv și constructiv.

Cine este Georgiana Drumen, actriță și creator de conținut: „Destinul m-a condus în continuare către o industrie creativă”

Ai proiecte în pending pentru următoarea perioadă? Și dacă da, ne poți da un hint?

Am început o serie pe Instagram și TikTok, merg la cei mai mari make-up artiști să mă învețe să mă machiez, dar acum îmi voi îndrepta atenția și către alte domenii, de asemenea, sigur o să revin cu un proiect muzical.

Cel mai important sfat pe care l-ai primit la începutul carierei tale în calitate de creator de conținut:

Să fiu eu, să fiu autentică.

Emoji-ul tău go-to:

💖

Cu ce gând îți dorești să rămână oamenii din comunitatea ta după ce interacționează cu conținutul pe care tu îl creezi: 

Aș vrea ca subiectele pe care le dezbat să le aducă multe gânduri, nu doar un gând. Să trezească schimbări de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Nocivanu'

Totul despre Nocivanu’: Cine este, Vârstă, Nume Real, Relație

EMAA cântă în deschiderea trupei Coldplay

EMAA cântă în deschiderea trupei Coldplay