in ,

AdorAdor

Cine este Dominic Gavril: „Aș juca toată viața pe scenele teatrelor”

cine este dominic gavril creator de continut

Dominic Gavril este un creator de conținut care s-a lansat în această lume încă de la începutul pandemiei, când oamenii abia își făceau conturi pe TikTok.

Am povestit cu acesta despre cum își împarte timpul între cariera de influencer și viața de student la UNATC, despre cum arată o zi obișnuită din viața lui și nu numai.

Când ai intrat în lumea online-ului?

Primul clip postat în online a fost în prima zi din 2020. Nu l-am postat având un scop anume, acesta apărând abia după ce am observat că oamenilor le place ceea ce fac.

Care a fost prima ta campanie?

Prima campanie a fost la chipsurile Pringles. Îmi amintesc și acum câte emoții aveam. Voiam să fie totul bine și, bineînțeles, să fie acceptate materialele create pentru brand.😅

Dar primul videoclip care s-a viralizat și ce consideri că a contribuit la viralizarea lui?

Primul meu clip care s-a viralizat a fost primul clip pe care l-am postat pe TikTok. A facut peste noapte în jur de 30.000 de likes și peste 300k vizualizări.

Motivul pentru care s-a viralizat? Cel mai probabil că era amuzant și era început de pandemie, iar oamenii abia intrau pe TikTok, unde nu erau foarte mulți creatori de conținut.

cine este dominic gavril creator de continut

Care este genul de conținut pe care adori să-l creezi pentru canalele tale?

Îmi place să fac conținut amuzant, despre haine, poezie, cărți și, mai nou, despre facultatea la care sunt, UNATC.

Care a fost cea mai recentă campanie care ți-a rămas în suflet?

Campania care mi-a rămas în suflet și care cel mai probabil așa o să și rămână este cea cu CeraVe. Încerc mereu să promovez lucrurile în care cred și este plăcut să promovez produse pe care le folosesc zilnic.

Plus că mă distrez mereu când filmez.😄

Știu că ești student la UNATC. Mulți tineri care sunt influenceri aleg să meargă doar pe această cale. De ce ai ales să urmezi o facultate?

Consider că trebuie să urmezi o facultate doar dacă vrei cu adevarat la respectiva facultate, iar eu la UNATC mi-am dorit cu tot sufletul să intru. Am norocul că nu este o facultate obișnuită. Aici nu înveți cum să practici un job anume, aici înveți să te descoperi pe tine, „omul” care ești.

Motivul principal pentru care am vrut la facultatea asta, chiar dacă deja îmi începusem cumva „drumul” de influencer a fost pentru că eram și sunt cât se poate de fascinat și pasionat de acest domeniu.

Merg la cursuri de plăcere, nu din oobligația „că trebuie să am și eu o diplomă”.

Cum arată o zi din viața ta ca influencer? Dar ca student la UNATC?

La facultate sunt de dimineața până seara, dar imediat cum termin și am putin timp liber fug și creez câteva clipuri pentru Instagram/TikTok.

În prima parte a facultății am făcut foarte multe jocuri prin care să învățăm să colaborăm între noi, să vorbim și să interacționăm.

Abia acum am început „actoria” cu adevărat, ca să zic așa.

cine este dominic gavril creator de continut

Ce înseamnă să fii student la UNATC?

Sa fii student la UNATC înseamnă să fii un om cu adevărat pasionat, pentru că nu știu cum altfel ai putea rezista. Te solicită foarte mult atât fizic, cât și psihic facultatea.

Materia mea preferată este actoria, dar sunt foarte interesat și de istoria culturii și a civilizației. Profesoara de ICC mereu știe să ne capteze atenția.

Ce planuri ai după facultate?

Aș vrea foarte mult să continui cu online-ul, dar în același timp și să joc. Iubesc teatrul, aș juca toată viața pe scenele teatrelor, chiar dacă nici actoria de film nu-mi displace.

Care este filmul tău preferat all time? Dar filmul tău favorit apărut în ultimul timp?

Un film pe care nu știu dacă să-l încadrez la a fi preferat sau nu pentru că sunt un om care tinde să nu aibă lucruri „preferate” ar fi: „Birds, Orphans and Fools”, regizat de Juraj Jakubisko.

Este un film straniu pe care trebuie să-l vezi de vreo câteva ori pentru a studia în totalitate tot ce ține de el. Iubesc filmele care mă pun pe gânduri, care necesită o atenție la detalii foarte mare.

cine este dominic gavril creator de continut

Iar un film recent care mi-a atras atenția și care este tot la fel de straniu este „Poor Things”, regizat de Yorgos Lanthimos. M-a uimit atât coloristica exagerată venită parcă din ceva fever dream, cât și cinematografia incredibilă, care aduce puțin cu filmele vechi. Nu cred că mai sunt filme actuale care să fie filmate cum a fost acesta.

Cel mai important sfat pe care l-ai primit la începutul carierei tale în calitate de creator de conținut:

„Rămâi mereu ceea ce ești, nu lăsa lumea să te influențeze într-un sens negativ”.

Cu ce gând îți dorești să rămână oamenii din comunitatea ta online după ce interacționează cu conținutul pe care tu îl creezi pentru ei:

„Ce frumoasă-i viața și ce ciudat e că n-am realizat asta până acum.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Cedry2k- Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Cedry2k: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

cine este eric icleanu creator de continut

Cine este Eric Icleanu, creator de conținut: „Fac totul cu zâmbetul pe buze”