in ,

Cine este Cristiana Ioana, creator de conținut: „Am minim 2-3 creioane de buze în fiecare geantă”

cine-este-cristiana-ioana-creator-de-continut
cine-este-cristiana-ioana-creator-de-continut

Cristiana Ioana este creator de conținut pe zona de beauty. Ea realizează machiaje artistice și a ajuns pe TikTok la o bază de 416,3 mii de urmăritori.

Am povestit cu ea despre cum și-a descoperit pasiunea și despre cum și-ar dori o carieră și în domeniul juridic.

Când ai descoperit make-up-ul?

Pasiunea legată de make-up am descoperit-o de când eram mică, deoarece o admiram pe mama mea în fiecare dimineață când se machia și așteptam să plece ca să pot lua produsele ei.

Ulterior, timp de doi ani,  am participat la TVR la „Televiziunea copiilor” și în fiecare dimineață vedeam cum fetele se machiau în cabina, iar eu, pentru ca eram un copil, îmi aplicam doar pudra pe fata și îmi doream să fiu ca ele.

Cine este Cristiana Ioana, creator de conținut: „Am minim 2-3 creioane de buze în fiecare geantă”

Cum transformi un machiaj obișnuit într-o pictură? 

Nu am o tehnică specifică, dar pentru a mă asigura ca liniile sunt drepte și perfecte, îmi țin respirația și am răbdare pentru că durează destul de mult. Totodată, încerc să nu mă învinovățesc atunci când nu-mi iese din prima și trebuie să o iau de la capăt.

Ai urmat cursuri de make-up sau ai fost autodidactă? 

Nu am urmat niciun curs de make-up, am fost și sunt în continuare autodidactă. Constant caut tehnici noi și machiaje noi.

Cât de important este pentru tine să comunici ceea ce faci din punct de vedere profesional? 

Îmi doresc foarte mult să produc content educativ și ușor de înțeles, deoarece machiajul este pentru toata lumea și pentru mine este o forma de artă. Cel mai important lucru este să ai o sursă de lumină adecvată și cadrele să fie cât mai explicite. 

Îmi desfășor activitatea în realizarea machiajelor care sunt atât de complexe la nivel close-up, cât și la nivelul întregii fețe, asigurându-mă că machiajul este vizibil și impresionant din orice unghi.

Cine este Cristiana Ioana, creator de conținut: „Am minim 2-3 creioane de buze în fiecare geantă”

Care sunt make-up artiștii tăi preferați și de ce? 

Make-up artiștii mei preferați sunt: @olgadann, @anastasile, @nikkietutorials, @makeupbymario, @claudianeascu, @meicrosoft și @anamcucuta

Acești make-up artiști mă inspiră nu doar prin activitatea lor, ci și prin pasiunea pe care o manifestă și  prin eforturile lor și perseverență.

Care este produsul de make-up care nu-ți lipsește niciodată din geantă? 

Am minim 2-3 creioane de buze în fiecare geantă.

Cine este Cristiana Ioana, creator de conținut: „Am minim 2-3 creioane de buze în fiecare geantă”

Care a fost cel mai memorabil mesaj pe care l-ai primit de la un urmăritor?

Am primit un mesaj din partea unei fete care și-a exprimat aprecierea pentru munca mea, menționând că o inspir și că apreciază tonul meu deosebit de plăcut și cald, precum și explicațiile pe care le ofer, ușor de înțeles pentru toata lumea. 

De asemenea, m-a încurajat să nu renunț niciodată la pasiunea mea pentru make-up.

Ce simți atunci când te machiezi?

În timp ce mă machiez simt că toate problemele din jurul meu dispar, iar eu devin centrul atenției experimentând o forma de relaxare și evadare din cotidian. 

Este modul meu personal de a găsi liniștea și de a scăpa pentru un timp din agitația vieții de zi cu zi.

Cine este Cristiana Ioana, creator de conținut: „Am minim 2-3 creioane de buze în fiecare geantă”

Ești studentă la facultatea de drept. Ce te-a determinat să urmezi o astfel de facultate și cum se îmbină ea cu activitatea ta de zi cu zi?

Decizia mea de a aplica la facultatea de drept nu a fost influențată de un factor specific. A fost mai degrabă o dorință pe care am avut-o încă din copilărie, odată ce am descoperit acest domeniu. 

Nu consider că activitatea mea de la facultate se suprapune cu activitatea mea din mediul online. Pentru mine sunt două pasiuni diferite care nu se vor amesteca.

Ce te vezi făcând după ce vei termina facultatea, ți-ar plăcea să profesezi?

Încă nu am luat o decizie fermă în privința alegerii mele profesionale. Totuși, simt o atracție către domeniul juridic și mi-ar plăcea să devin avocat în viitor.

Cel mai important sfat pe care l-ai primit la începutul carierei tale în calitate de creator de conținut: Din păcate nu am beneficiat de sfaturi din partea nimănui și am acționat întotdeauna  cum am crezut eu că este mai bine. Cu toate acestea, în timp, am învățat singură o lecție importantă: sa fiu autentică și să acționez din pură pasiune, fără a fi influențată de dorintța de vizualizări sau de aprobarea altora.

Emoji-ul tău go-to: <3 

Cu ce gând îți dorești să rămână oamenii din comunitatea ta după ce consumă / interacționează cu conținutul pe care tu îl creezi pentru ei:  Am dorința de a inspira și de a influența pozitiv oamenii din jurul meu prin intermediul creativității mele. Îmi propun să creez machiaje care să-i surprindă și să-i captiveze, oferindu-le astfel o experiență memorabilă și o sursa de inspirație. În plus, îmi doresc să împărtășesc cunoștințele, abilitățile și pasiunea mea cu ceilalți, să-i învăț lucruri noi și să le ofer perspective noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine este Vlad Grigore „Am simțit de mic că vreau să fac ceva cu viața mea, să mă știe lumea.”

Cine este Vlad Grigore: „Am simțit de mic că vreau să fac ceva cu viața mea, să mă știe lumea.”

Ce carte să citești în funcție de zodia ta