in ,

OMGOMG

Cine este cea mai veche prietenă din online a Magdei?😍

Friendship never ends

Hi, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Magdalena Guga-Roșian, cunoscută în online sub pseudonimul Magdyz, poate fi considerată una dintre veteranele Youtube-ului românesc. Magda a urcat prima dată pe platforma Youtube un videoclip în urmă cu 7 ani, iar popularitatea ei la vremea respectivă a început să crească datorită relației cu Selly, dar creatoare de conținut nu s-a rezumat la atât.

Magda și-a menținut traiectoria constantă, iar, în prezent, este cunoscută pentru deschiderea ei, abordând în mediul online teme mai puțin plăcute, adesea băgate sub preș, cum ar fi sănătatea mintală, problemele din relațiile amoroase, abuzurile pe care le suportă femeile în spații publice sau online, și nu numai. Magda is truly our safe place.🌻

Într-o postare recentă de pe contul ei oficial de Instagram, ea a împărtășit cine este cea mai veche prietenă din online-ul românesc.

Tobele!! (nici eu nu mă așteptam la asta)🥁

Chiar Anca Broască.💗La fel ca Maga, Anca este tot una dintre veteranele Youtube-ului, ale cărei vibe, energie și umor dădeau viață peisajului online românesc.

Am ieșit cu @ancabroasca în vară la un acai și uitați ce poze frumoase mi-a făcut 🤍 Anca e cea mai veche prietenă din online and she is amazing din orice punct de vedere

We love this kind of friendship!! Ne bucurăm să vedem cum creatorii noștri de conținut împărtășesc momente touchy cu noi. Magda și Anca? Vrem să vedem mai multe colaborări împreună în viitor.

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💞

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 13 noiembrie?

Otravă și Diana Enciu ne amintesc de ce pauzele sunt necesare