in , ,

AdorAdor

Cine este Andreea Suciu: „Fii tu and the rest is white noise!”

Andreea Suciu postează conținut în mediul online și spune despre ea că este o fată simplă căreia îi place ceea ce face, iar acest lucru se vede foarte bine. Prin energia, atitudinea optimistă și ideile ei creative, a ajuns la inimile a mii de urmăritori pe Instagram și TikTok. În plus, formează un cuplu divinisim alături de Vlad Jucan, iar împreună ne-au furat inimile iremediabil.

În cadrul acest interviu oferit în exclusivitate, Andreea ne-a împărtășit de ce este Parisul destinația ei preferată de vacanță și unde urmează să mai călătorească în acest an, de ce i-ar plăcea să cineze alături de Greta Thunberg (tânăra activistă de origine suedeză), și cum îi place cel mai mult să interacționeze cu comunitatea ei de urmăritori.

Cine este Andreea dincolo de ecranul telefonului? Și cum a ajuns să facă ceea ce face în prezent?

Andreea este o fată simplă, la fel ca restul fetelor. Ea a avut un vis încă de mică, cel de a-și face vocea auzită. Iar, până în prezent, a încercat să ajung la inimile a cât mai multe persoane, atât prin conținutul pe care îl postează online, cât și prin business-urile sale, Nectar și Sonder.

În calitate de creatoare de conținut, ce îți dorești să transmiți prin conținutul pe care îl postezi în mediul online?

It’s OK for things to be messy sometimes.

Asta e lozinca după care îmi ghidez eu viața și vreau ca oamenii care mă urmăresc, să înțeleagă că orice situație are scăpare și că viața poate să fie bună again.

Care sunt 3 lecții prețioase pe care le-ai învățat despre tine de când ai început să postezi în online?

Că oamenii din jurul tău contează mai mult decât ai crede.

Foarte rapid, dacă ai treabă la 4:00 în București, ajungi mai repede cu metroul decât cu mașina.

Și, nu lăsa pe mâine ce poți face azi.

Există un lucru pe care nu l-ai împărtășit până acum despre tine cu urmăritorii tăi?

Viața mea personală.

Există numeroase preconcepții adunate în jurul influencerilor în ultima vreme. Tu te-ai lovit până acum de una?

Eu sunt un om al oamenilor și nu m-am lovit de asta până acum.

Am remarcat că îți place să călătorești, iar unul dintre orașele tale preferate este chiar Parisul. De ce îți place acest oraș în mod deosebit? Și unde ți-ai propus anul acesta să ajungi?

Iubesc Parisul din toată inima mea. Îmi doresc să mă mut cel puțin trei luni acolo ca să fiu una de-a lor. Iar, următoarea vacanță în care am să merg cu ai mei, va fi în Japonia în luna martie, când înfloresc cireșii japonezi.

Curiozitatea mea este cine îi aduce doza de optimism și pozitivitate Andreei în momentele grele?

Eu sunt principala mea sursă de stres, nervi, supărări și fericire. Eu sunt singura persoană care mă poate motiva să fiu mai bine, așa că pot spune (chiar dacă sunt foarte narcisistă) că eu sunt persoana care îmi aduce zâmbetul pe buze tot timpul pentru că prefer să văd partea plină a paharului, iar a doua persoană, bineînțeles, este mama.

Dacă ai avea oportunitatea să ieși la cină cu un creator de conținut internațional/din România, care ar fi acela? Și de ce?

Fetița aia mică, Greta, care vorbește despre protecția mediului și despre încălzirea globală.

Simt că aș avea o discuție foarte interesantă și, cu siguranță, foarte multe întrebări pentru ea. Într-o călătorie în Paris, am avut o discuție cu cineva într-un bar despre cum toate problemele noastre cu încălzirea globală se datorează poluării, which is insane.

Ai numeroase colaborări cu branduri pe care cu siguranță le-ai apreciat înainte de a deveni creatoare de conținut. Care a fost un brand pe care l-ai apreciat și cu care ai ajuns să colaborezi? Cum te-a făcut această experiență să te simți?

Tot ce se întâmplă în viața mea în legătură cu colaborările pe care le am, mi se pare minunat, ceva ce nu puteam să acknowledge înainte să pornesc la acest drum. Iubeam dinainte și încă iubesc foarte tare tot ce ține de Sephora și, respectiv, CeraVe, care mi-au fost alături pe toată perioada adolescenței, plus multe altele.

Există vreun aspect care îți displace în a fi creator de conținut?

Iubesc ceea ce fac și nu aș vrea să fac altceva momentan.

În online, postezi și conținut alături de Vlad Jucan, care este partenerul tău actual. Cum te simți să ai oportunitatea să postezi alături de el și să lucrați în aceleași medii?

Îl iubesc pe Vlad în momentul de față, fix în această secundă în care scriem asta suntem împreună, el citește întrebările și eu răspund. Mi se pare foarte greu să găsești pe cineva în același domeniu cu tine cu care chiar să împărtășești chestii comune și să vă înțelegeți în punctul A până în punctul în care ceea ce faci să nu pară obligație. I love him so much și sunt foarte recunoscătoare.

Cum îți place să interacționezi cu comunitatea ta?

Pe lângă online, ador să interacționez cu oamenii care mă urmăresc prin intermediul Nectar, unde ne întâlnim de cele mai multe ori și avem evenimente împreună, discutăm topicuri comune, legăm relații de prietenie adevărate care trec de mediul online. Asta, dar și prin Sonder, care le oferă oamenilor o bucățică din creativitatea mea, care este apreciată și dusă mai departe.

Cel mai important sfat pe care l-ai primit la începutul carierei tale în calitate de creator de conținut:

Să fii tu and the rest is white noise!

Emoji-ul tău go-to:

🤏🏻 (puțin)

Cu ce gând îți dorești să rămână oamenii din comunitatea ta online după ce interacționează cu conținutul pe care tu îl creezi pentru ei:

She is one of us, good vibe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine este Georgescu: „Trebuie să fii constant în această industrie ca să reușești.”

Cine este rareș? Nume real, vârstă, carieră

Totul despre rareș: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră