in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 8 septembrie? Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” (și Bruno Mars își sărbătorește ziua de naștere azi)

Hey, you!  Haide să vorbim despre sărbătoritul de azi. Știi cine este? 🤔

Da, ai ghicit corect! Este nimeni altul decât Bruno Mars! Așa că hai să sărbătorim împreună ziua lui de naștere și să aruncăm o privire la cariera sa incredibilă.

 

via GIPHY

Începuturile lui Bruno Mars

Deci, Bruno Mars își sărbătorește ziua de naștere astăzi…dar parcă nu îmbătrânește deloc, nu-i așa? Cu o voce incredibilă și un talent incontestabil, Bruno Mars este unul dintre artiștii preferați ai generației noastre. (Și ai mei. Parcă nu suferi pe nimic așa de bine cum suferi pe ,,It Will Rain’’. 💔) 

El mai e cunoscut pentru hituri precum „Uptown Funk,” „Grenade,” și „Just the Way You Are.” Și, să nu uităm de faptul că stăpânește scena atunci când vine vorba de dans! 

 

Fun facts despre Bruno Mars

🪩 Știai că Bruno Mars este un dansator extraordinar? Când se urcă pe scenă, picioarele lui parcă au minți proprii și se mișcă într-un mod absolut fantastic.

🎸 Bruno nu este doar un cântăreț talentat, ci și un muzician excelent. Stăpânește perfect chitara, bateria și pianul. Cu alte cuvinte, poate face magie cu orice instrument îi dai pe mână.

🏆 A câștigat nu mai puțin de 11 premii Grammy! Nu e de mirare, având în vedere talentul său.

🪐 Numele de scenă este o combinație între Bruno Sammartino, un wrestler preferat al său, și Marte (Mars în engleză), planeta lui preferată. Cum de s-a gândit la combinația aceasta? 

🎭 Bruno Mars a avut și câteva apariții de actorie. L-ai putut vedea ocazional în emisiunea „Saturday Night Live” și chiar într-un episod din „SpongeBob SquarePants.”

Dar hai să aruncăm o privire în culise și să vedem cum a început totul pentru Bruno.

Începuturile lui Bruno

S-a născut pe 8 octombrie 1985, în Honolulu, Hawaii, sub numele de Peter Gene Hernandez. Bruno a câștigat inimile fanilor din întreaga lume cu muzica sa plină de energie și personalitatea sa carismatică.

Cântărețul a început să-și dezvolte pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă, interpretând la diverse evenimente din Honolulu. Dar marea sa pauză a venit când a fost descoperit de producătorul muzical și rapperul american Akon (cel care a cântat ,,Beautiful Girls’’).

Apoi, el și-a lansat albumul de debut, „Doo-Wops & Hooligans,” care a fost un adevărat succes. După părerea mea, acela a fost momentul decisiv pentru cariera lui. El a continuat să lanseze hituri și să cucerească industria muzicală.

Și să nu uităm, bineînțeles, că Bruno Mars este cunoscut și pentru colaborările sale incredibile cu artiști precum Mark Ronson, cu care a creat megahitul „Uptown Funk,” și Cardi B, cu care a lansat „Finesse.” Acest om are abilitatea de a face orice melodie să sune așa de grozav încât să nu-ți mai poți scoate melodia din cap timp de zile. (Cel puțin în cazul meu.)

Îți las aici și un link spre albumul meu preferat de la Bruno.

Concluzie

În concluzie, Bruno Mars este unul dintre cei mai talentați și iubiți artiști din industria muzicală. 

Își serbează ziua de naștere astăzi, dar noi avem norocul de a asculta muzica lui uimitoare în fiecare zi. 

Așa că, să ne ridicăm paharul (de suc sau de ce vrei tu!) și să-i urăm lui Bruno Mars un „La mulți ani!” și mult succes în continuare în cariera sa muzicală strălucitoare. Cheers! 🎉🎶

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

How to… autumn? Andreea Balaban ne arată cum să aducem atmosfera cozy a sezonului autumnal în propriile case

Ce locație de vis au vizitat Ema Uta și Alex Bodi în Indonezia? Hai să descoperi!