in

OMGOMG

Cine are ziua de naștere pe 26 noiembrie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” și Rita Ora își sărbătorește ziua de naștere azi

Dacă este ziua ta pe 26 noiembrie, hai cu mine să descoperi ce săgetătoare celebre se bucură să împărtășească aceeași zi de naștere cu tine.⬇️

Tina Turner (cântăreață rock)

Simply the best? Tina Turner s-a stins din viață anul acesta, dar a scris istorie timp de cinci decenii în industria muzicală contemporană. Cântăreață și actriță, Tina s-a născut în Brownsville, Tennessee, U.S și a început să cânte încă din perioada adolescenței. Pe parcursul carierei sale, a câștigat 12 Premmii Grammy și a fost declarată the ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’, genurile muzicale asupra cărora și-a pus amprenta fiind rhythm-and-blues, soul și rock.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Rita Ora (cântăreață pop)

Rita Ora este una dintre cele mai apreciate voci britanice la ora actuală, Rita devenind a doua cântăreață solo britanică cu patru single-uri de poziția #1 în Marea Britanie, după Geri Halliwell. Originară din Kosovo, este atât cântăreață, compozitoare, actriță, jurat în cadrul The Voice și X Factor UK, cât și prezentatoare TV a emisiunii America’s Next Top Model (2016-2017). „Ora” (2012), primul ei album lansat a ajuns pe poziția #1 în Marea Britanie. Iar, în 2013, a fost nominalizată de trei ori la BRIT Awards.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Ana Maria Brânză (scrimeră)

Ana Maria Brânză este una dintre cele mai apreciate sportive din România care a scris istorie la scrimă. Încă de la 10 a intrat în lumea sportului, încercând tenisul de câmp. Pentru că nu i-a plăcut, la recomandarea fratelui ei, a încercat scrima în Sala de scrimă a Complexului Sportiv. Pe parcurscul carierei sale, Ana a fost declarată de 3 ori cea mai bună spadasină din lume (2008, 2009, 2013), a obținut 20 de medalii la campionatele europene și mondiale, medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio (2016), medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008) și a fost dublă Campioană Mondială (2010 și 2011).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana-Maria Brânză (@anamariabranza)

Wow, chiar este o zi cu sărbătorite importante din diverse domenii. Am menționat din industria muzicală și sport, dar lista este mult mai lungăăă. See you next time!!💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 25 noiembrie?

Care au fost cuplurile de pe locurile 2 și 3 din Love Island? Vezi aici 🫣