in

OMGOMG

Cine are ziua de naștere pe 19 noiembrie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” și Calvin Klein își sărbătorește ziua de naștere azi

Hi, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Dacă este ziua ta pe 12 noiembrie, hai să vezi ce scorpioni celebri se bucură să împărtășească aceeași zi de naștere cu tine.⬇️

Calvin Klein (designer de modă)

Cel care a pus bazele brandului apreciat la talie mondială Calvin Klein, este chiar designerul de fashion Calvin Richard Klein. La începuturile carierei sale, a devenit un protégé al baronului Gunzburg, prin intermediul căruia a ajuns cu prezentările la spuma elitei fashion din New York, înainte de a deveni un succes internațional la lansarea primei linii de jeans. Talentul său incontestabil a fost imediat recunoscut după prima prezentare la New York Fashion Week și chiar a fost considerat noul Yves Saint Laurent.

Adam Driver (actor american)

Adam Douglas Driver, considerat unul dintre cei mai mari actori ai generației sale atât în Statele Unite, cât și la nivel internațional, s-a născut în San Diego, California. Driver a urmat pentru un an cursurile University of Indianapolis, iar apoi s-a transferat la studii teatrale în cadrul Juilliard School în New York City, unde a absolvit în 2009. El a primit diverse premii, inclusiv nominalizări la două premii Oscar, patru premii Primetime Emmy și un premiu Tony.

Tyga (rapper american)

Micheal Ray Stevenson, cunoscut în industrie sub numele de Tyga, s-a născut pe 19 noiembrie 1989. După ce a lansat mai multe proiecte independente, acesta a semnat un contract casele de producție Young Money Entertainment, Cash Money Records și Republic Records în 2008. Popularitatea lui a început să crească după lansarea single-ului de debut, „Coconut Joice” în 2008, care a ajuns în top 20 Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs chart. Fun fact, numele Tyga este un acronim de la „Thank You God Always”.

Wow, chiar este o zi cu sărbătoriți importanți din diverse domenii. Am menționat din actorie, muzică și modă, dar lista este mult mai lungăăă. See you next time!!💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sînziana Sooper ne arată ce activități relaxante poți face în doi 😍

Iată ce cadou i-a făcut Mira mamei sale, de ziua ei de naștere 🥹