in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 15 octombrie? Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” (și Ncuti Gatwa își sărbătorește ziua de naștere azi)

Hey, you!

Este 15 octombrie și vorbim despre sărbătoritul zilei! Vorbim chiar despre Ncuti Gatwa, unul dintre personajele principale din Sex Education!

Ok, deci, dacă ai văzut vreodată serialul „Sex Education” de pe Netflix, știi deja cât de grozav este Ncuti Gatwa. El s-a născut pe 15 octombrie, ceea ce înseamnă că astăzi este ziua lui de naștere! La mulți ani, Ncuti!

Pe scurt, Ncuti este un actor scoțian-rwandez care și-a lăsat amprenta asupra industriei cinematografice și a serialelor.

Ncuti Gatwa

Curiozități despre Ncuti Gatwa

Ncuti s-a născut în Rwanda, dar a crescut în Scoția. Este o combinație uimitoare de culturi și experiențe pe care le aduce în munca sa. poți să observi influențele acestor culturi în comportamentul lui, și bineînțeles în rolurile sale.

Îl cunoști din…

Îl știm pe Ncuti Gatwa pentru rolul lui Eric Effiong din „Sex Education”. Eric este un personaj care ne-a cucerit cu felul său unic de a fi și cu stilul său vestimentar fabulos. Serios, cine nu adoră acele haine colorate și excentrice?

Mai mult decât atât, prin rolul său ne atrage atenția asupra comunității LGBTQ+ și a problemelor cu care se confruntă persoanele din această comunitate. Dar face asta într-un mod carismatic și amuzant, astfel încât este plăcut de toată lumea.

Nu s-a oprit la rolul din „Sex Education”. Ncuti a apărut și în alte producții, inclusiv într-un episod al celebrului serial „Doctor Who”. A fost și pe scenă, jucând în spectacole de teatru din Londra.

Eu personal nu știam de episodul din ,,Doctor Who’’, dar sunt tare tentată să mă uit.

Ncuti Gatwa este activist

Acesta nu este doar un actor talentat, ci și un om cu o voce puternică. Ncuti Gatwa se implică în diverse cauze sociale, inclusiv în lupta pentru drepturile LGBTQ+ și pentru a spori conștientizarea asupra sănătății mintale.

Fashion icon

Dacă ar trebui să definim stilul lui Ncuti într-un cuvânt, acela ar fi „unic”. Îi place să experimenteze cu moda și să poarte haine care să-i reflecte personalitatea vibrantă.

Și stilul său nu ne-a dezamăgit în nici un episod din ,,Sex Education’’. 

Actor de mic

Știai că Ncuti Gatwa și-a descoperit dragostea pentru actorie încă din adolescență? A fost implicat în teatru încă de mic, și asta s-a văzut în dezvoltarea sa ulterioară ca om al scenei.

Concluzie

În concluzie, Ncuti Gatwa este un actor remarcabil, un activist inspirat și o sursă constantă de bucurie pentru fanii săi. Așadar, nu rata șansa să-i urezi „La mulți ani!” și să explorezi munca sa.

Poate ar trebui să începem un maraton „Sex Education” pentru a sărbători ziua lui de naștere în stilul cel mai potrivit. Trebuie oricum să văd ultimul sezon.

 

Spune-mi ce părere ai despre cariera lui Ncuti și lasă-mi un pont pentru alte articole.

Pe data viitoare, bisous!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Family Time: Nicole Cherry presimte o mică artistă în fiica ei

Summer Recap Outfits cu Larisa Raicu