in

OMGOMG

Cine are ziua de naștere pe 12 noiembrie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” și Anne Hathaway își sărbătorește ziua de naștere azi

Dacă este ziua ta pe 12 noiembrie, hai să vezi ce scorpioni celebri se bucură să împărtășească aceeași zi de naștere cu tine.⬇️

Ryan Gosling

He is not just Ken.💗
Celebrul actor care s-a făcut remarcat pentru rolurile din The Notebook (2004), La La Land (2016) și Barbie (2023), împlinește pe 12 noiembrie vârsta de 43 de ani. Ryan a început să devină cunoscut încă de la vârsta de 13 ani, când a jucat în producția Disney The Mickey Mouse Club (1993–1995), și, până în prezent, a reușit să adune în palmaresul său diverse premii, inclusiv un Golden Glob, două nominalizări la Academy Awards și un premiu BAFTA.

Anne Hathaway

Anne este o actriță americană la fel de cunoscută la nivel internațional ca Ryan. În 2015, ea era printre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood, și nici nu este de mirare deoarece vorbim despre o actriță cu un Academy Award, a British Academy Film Award, un Golden Glob, și un Primetime Emmy Award în portofoliu ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Such a beauty!!💜

Alexandra Maria Lara

Alexandra este o actriță de origine româno-germană care a început să apară încă de la vârsta de 16 ani în diverse TV dramas. În lumea cinematografică internațională, ea s-a remarcat cu numeroase rolurile în pelicule cunoscute, cum ar fi Downfall (2004), unde a jucat-o pe secretara lui Adolf Hitler, Control (2007), Youth Without Youth (2007), The Reader (2008), Rush (2013) și Geostorm (2017). Însuși Francis Ford Coppola i-a redactat o scrisoare pentru a-i oferi un rol principal în Youth Without Youth (2007).

Nadia Comăneci

Nu are nevoie de introducere. Nadia a scris istorie în gimnastica mondială, fiind prima gimnastă care a atins perfecțiunea, primind 10 pe linie la Jocurile Olimpice de Vară de la Montreal, Québec (1976). În cariera sa, Nadia a primit 5 medalii olimpice de aur și este considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Wow, chiar este o zi cu sărbătoriți importanți din diverse domenii. Am menționat din actorie și sport, dar lista este mult mai lungăăă. See you next time!!💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu, primul clip cu noua lor casă! Vezi aici

Vezi cum a mers testul poligraf al lui Selly pentru cuplul Erika Isac și Adi Istrate: „Te-ai întoarce la vreo fostă dacă nu ai mai fi cu mine?”