in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 1 octombrie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” (și Brie Larson își sărbătorește ziua de naștere azi)

Bună, bună!

Sper că ai o zi frumoasă azi!

Ei bine, să vorbim puțin despre Brie Larson, această supereroină născută pe 1 octombrie. Da, știi, eroina care a făcut parte din Universul Cinematografic Marvel și a interpretat rolul lui Captain Marvel. 

Hai să vorbim despre ziua ei de naștere și cariera ei de invidiat, în stilul nostru preferat, relaxat și relevant pentru tine!

Deci, ziua în care Brie își sărbătorește ziua de naștere este 1 octombrie. De fiecare dată când ajunge la această dată, fanii din toată lumea îi transmit cele mai tari urări și îi mulțumesc pentru toate rolurile ei superbe din filme.

 

Cariera lui Brie Larson

Acum, hai să vorbim despre cariera ei. Înainte de a deveni cunoscută ca supereroină, Brie a strălucit în filme precum „Room”, care a adus-o în atenția tuturor. A câștigat chiar și un premiu Oscar pentru acel rol! 

Și să nu uităm de „Short Term 12”, un film care arată că talentul ei a fost evident de la început. A evoluat de la filme independente la blockbuster-uri și a făcut-o în stil mare.

Totuși, filmul meu preferat în care a jucat Brie este ,,Castelul de sticlă’’, iar dacă nu l-ai vizionat încă, te îndemn cu drag să o faci. Știu că probabil filmele cu eroi sunt mai populare, dar rolul ei în ,,Castelul de sticlă’’ este atât de puternic. Pe mine una chiar m-a marcat.

Fun facts

Fun fact time! 

Actorie

🦄 Știai că Brie Larson a participat la câteva proiecte de regie? Ea chiar a regizat și a scris un film numit „Unicorn Store”. Și ghici ce? A și jucat în el! Acesta este un exemplu perfect de cum își pune toate abilitățile creative la treabă.

Muzică

🎶 Știi ceva cu adevărat cool? Brie nu este doar o actriță grozavă, ci și o cântăreață talentată. Da, cântă! 

Honestly, parcă toate celebritățile au fost înzestrate cu toate talentele. Dar asta e pe lângă subiect.

Ca să revenim la Brie, ea a lansat chiar și o piesă pe nume „She Said” în 2020, care a primit multă apreciere.

Activism

♀️ Pe lângă cariera ei în industria cinematografică, Brie Larson este și un activist pasionat. Ea luptă pentru egalitate de gen și drepturile femeilor și folosește platforma ei pentru a ridica probleme importante. Asta e un alt motiv pentru care o iubim atât de mult.

 

Deci, la mulți ani, Brie Larson! Generația noastră te adoră pentru talentul tău și pentru faptul că ești o voce puternică pentru cauzele importante. Și pentru rolurile superbe pe care le aduci în viețile noastre.

Hai să îi urăm să continue să strălucească pe marele ecran și în viața reală! 🎉🎂🎥🌟

 

Tu știai aceste lucruri despre Brie? Dacă da, spune-ne ceva despre ea, poate mai învățăm și noi.

Și nu în ultimul rând, nu uita să-mi lași un pont pentru alte articole.

Nu uita că noi, la Likez, vrem să aducem materiale relevante pentru tine pe micile ecrane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Aluziva

Cele mai importante lecții de self-care pe care le-am învățat de la Aluziva

Family Time: Cele mai cute fotografii de familie ale influencerilor de pe Instagram