in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 12 septembrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că Jennifer Hudson, Rachel Ward și Barry White s-au născut pe 12 septembrie?

Jennifer Hudson s-a născut în 1981 și este o cântăreață, actriță și personalitate de televiziune americană cunoscută pentru vocea ei puternică. A câștigat un premiu Oscar pentru rolul din filmul „Dreamgirls”.

Emmy Rossum este o actriță și cântăreață americană, cunoscută mai ales pentru rolurile din „Fantoma Operei” și serialul TV „Nerușinat”.

Louis C.K. s-a născut în 1967 și este un comediant, actor, scriitor și regizor american cunoscut pentru show-urile lui de stand-up comedy și pentru serialul TV „Louie”.

Yao Ming este un baschetbalist chinez retras, care a jucat pentru Houston Rockets în NBA și a devenit un star global al baschetului.

Ben McKenzie este un actor american cunoscut pentru rolurile sale din serialul TV „The O.C.” și „Gotham”. El s-a născut în 1978.

Jason Statham – un celebru actor englez și fost scafandru competitiv, cunoscut pentru rolurile sale în filme de acțiune precum „Transporter”, „Crank” și seriale „The Expendables”.

Rachel Ward  s-a născut în 1957 și este o actriță și regizor englezo-australian cunoscută pentru rolurile sale în filme precum „Against All Odds” și „The Thorn Birds”.

Fiona Apple este o cântăreață și compozitoare americană care s-a făcut cunoscută pentru albumele ei apreciate de critici, inclusiv „Tidal” și „When the Pawn…”

Barry White a fost un cântăreț, compozitor și producător american cunoscut pentru vocea sa profundă și plină de suflet și pentru hituri precum „Can’t Get Enough of Your Love, Babe”.

În final, dar nu în cele din urmă, George Jones a fost un cântăreț american de muzică country, care s-a remarcat prin vocea sa distinctivă și pentru numeroasele hituri de top.

Spune-ne care este superstar-ul tău preferat din această listă și dacă te-ai născut în aceeași zi cu ei. 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Alina Ceușan, prezentatoarea Love Island, se pregătește să plece în Tenerife pentru filmări

Creatorii noștri de conținut favoriți de la Digital Divas 2023