in ,

AdorAdor

Ședința foto londoneză cu Cesima, vezi aici

Cesima, regina eleganței și a stilului, ne-a dat un glimpse în universul ei fashion cu o ședință foto de neuitat pe străzile din Londra.

Cesima într-un outfit all-black

Sursă foto: Instagram @cesimaa

Cu un outfit all-black care a stârnit furtuni de aprecieri, influencerița a arătat că moda nu are limite, iar orașul britanic a fost scena perfectă pentru acest show de stil.

Postând pe Instagram, Cesima și-a împărtășit entuziasmul pentru ședința foto, dezvăluind că ideea a fost în capul ei de acum trei luni și că, în sfârșit, a adus-o la viață.

Fiecare fotografie este o operă de artă, surprinzând esența străzilor londoneze în combinație cu eleganța unui outfit atemporal.

Descrierea sa, plină de umor și sinceritate, ne-a făcut să simțim că suntem alături de ea în această aventură.

Descrierea pozelor cu stil

„M-am gândit să fac și eu o mini ședință foto pe străzile din Londra acum 3 luni :))) Las și eu pozele aici, acum ☺️🖤 Aveam outfitul ăsta în cap și voiam să fac ceva cu el, ce păreri avem? 😋.”

Outfit-ul all-black a fost, fără îndoială, vedeta seriei.

Cesima a dovedit că știe cum să se facă remarcată în mulțime. Fanii au lăudat alegerea ei de a imortaliza acest look pe străzile cosmopolite ale Londrei.

Și, bineînțeles, au venit valurile de aprecieri. And we get it, we love her fit.

The fit is INSANE

Ședința foto londoneză a Cesimei ne-a lăsat cu gura căscată și cu o doză sănătoasă de inspirație pentru următoarele alegeri vestimentare

Nu ratați ocazia de a admira pozele de pe Instagramul ei – te vei simți teleportat în inima Londrei, alături de un real fashion icon în devenire.

Dacă ai un pont, let a girl know.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Amy Claire deschide o discuție onestă în online despre sănătatea mintală

Căutările legate de Taylor Swift au fost blocate de pe platforma X