in

AdorAdor

Cele mai importante lecții de self-care pe care le-am învățat de la Aluziva

Pentru toți cei care nu au habar cine este Aluziva, citește articolul acesta despre una dintre persoanele mele favorite din online. Și hai să vezi ce mi-a reamintit zilele acestea!

Cine este Aluziva?

Aluziva, pe numele ei Alina, este mai mult decât un influencer. Aceasta are într-adevăr un număr mare de urmăritori pe Instagram, și pe bună dreptate.

Aluziva a fost prezentatoare TV, după care a început un canal de Youtube și azi cea mai mare parte a activității sale online este pe Instagram.

Aceasta vine mereu cu inițiative uimitoare prin care ajută oamenii, și a înființat chiar și un ONG.

La o scurtă privire pe profilul ei, poți observa că este preocupată de problemele cu care ne confruntăm la nivel de societate.

Recent a devenit parte a inițiativei Mariei Zvînca numita #suntbinecumine .

Ce mi-a reamintit Aluziva

Nu te compara cu alte persoane

În căutarea fericirii și împlinirii personale, acceptarea de sine este un pas crucial. Cu toate acestea, adesea cădem pradă presiunilor societății și ne comparăm cu alții (în special ca femei), ceea ce poate să ne diminueze stima de sine și să ne distragă de la propriile noastre trăiri și aspirații. 

A învăța să nu te compari cu alții este unul dintre cele mai importante aspecte ale acceptării de sine și este esențial pentru a construi o relație sănătoasă cu tine însuți.

Acceptarea de sine este cheia fericirii

Trebuie să ne amintim că suntem unici în propriul nostru fel și că avem propriile noastre căi în viață. 

Concentrându-ne asupra propriei noastre dezvoltări și a propriilor aspirații, putem descoperi adevărata noastră valoare și adevărata fericire în interiorul nostru. Acceptarea de sine și evitarea comparației cu alții sunt cheile pentru a trăi o viață autentică și fericită. Mulțumesc pentru reminder, Aluziva. 🫶

Social media este doar atât – social media

Nu aș vrea să par vreo negativistă, însă în opinia mea, acesta este adevărul. Social media este un loc bun din care să te inspiri, este un tool incredibil pentru marketing și un loc bun pentru a menține relațiile sociale.

Dar atunci când ajungi să te compari cu alte persoane, să te simți mai prejos decât alții – amintește-ți de acest lucru: social media este vârful icebergului.

Toată lumea vrea să pară că e bine, toți postăm lucruri la care să ne uităm cu drag înapoi. Însă o doză de realitate nu strică niciodată. Mai ales deoarece un număr mare de urmăritori vine cu o responsabilitate.

Aparențele pe social media pot fi extrem de înșelătoare. Fotografiile retușate și postările selecte reflectă adesea doar o mică parte din realitatea noastră. 

Astfel, putem asista la o iluzie a fericirii, succesului și perfecțiunii, care nu corespunde întotdeauna adevărului. 

În spatele unei imagini aparent perfecte, se pot ascunde îngrijorări, neînțelegeri și momente dificile pe care oamenii aleg să nu le dezvăluie. Be easy on yourself.

Să fii bine cu tine înseamnă să te accepți așa cum ești, cum arăți și cu cât știi. E bine de reținut că mereu putem să ne îndreptăm eforturile pentru a ne îmbunătăți sănătatea, relațiile cu cei din jur și cu noi înșine. Dar suntem îndeajuns exact așa cum suntem.

Lasă-mi o reacție sau un pont dacă ești de acord cu ce am spus. ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Când începe Love Island la Pro TV – și cum se diferențiază de Insula Iubirii

Brie Larson

Cine are ziua de naștere pe 1 octombrie?