in ,

Totul despre Cedry2k: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Cedry2k- Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Cedry2k este un cunoscut rapper român care a reușit să atingă publicul larg. Artistul are în portofoliul muzical 9 albume solo, un EP și, de asemenea, un EP realizat în colaborare cu Jianu.

Acesta este considerat un cântăreț radical de dreapta. În acest articol vei afla totul despre Cedry2k, de la cine este, ce vârstă are, care este numele lui real și în final, dar nu în cele din urmă, cum arată astăzi cariera lui.

Hai să aflăm împreună totul despre Cedry2k.

Cine este Cedry2k?

Acesta a început să fie cunoscut publicului la finalul secolului XX, deci are ceva ani de experiență în muzică și, mai mult, spre deosebire de mulți cântăreți de rap și trap, acesta a reușit să atingă un public mult mai mare de-a lungul timpului.

Subiectul principal al muzicii sale este lupta pentru dreptate, pentru bine, promovarea adevăratelor valori românești.

Cedry2k a reușit adeseori în versurile sale, crearea a dublei înțelegere, adică un mod particular de formulare conceput să aibă un sens dublu, dintre care unul este de obicei evident, în timp ce celălalt transmite adesea un mesaj care ar fi prea incomod din punct de vedere social.

Care este numele real al lui Cedry2k?

Este destul de clar că Cedry2k este un pseudonim, un nume de scenă. Cu toate acestea, artistul nu s-a ferit să declare public care este numele lui real.

Așadar, numele lui este Marius Stelian Crăciun.

Ce vârstă are artistul?

Cedry2k sau Marius Stelian Crăciun s-a născut în data de 19 aprilie. Deci, ziua lui se apropie cu pași repezi.

Acesta va împlini frumoasa vârstă de 44 de ani.

Cum arată cariera lui Cedry2k?

Prima înregistrare oficială a artistului datează din anul 1998, deci de 26 de ani. Este impresionant, nu?

De asemenea, el este co-fondator și membru al Facem Records. Sub același label, acesta a înființat și brigada Armada, din care au făcut parte nume ca Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, Carbon, Nwanda, Smogg și Prozak.

În 2010, el a pus bazele trupei Haarp Cord (în formula inițială: Cedry2K, Tudor Sișu, Dragonu’, Pacha Man), trupa lansând, în anul 2011, albumul „Dragoste sau Frică”, promovând un sistem de valori bine-înrădăcinat și religia creștin-ortodoxă.

Un al 2-lea album Haarp Cord a fost lansat în 2012, numit „Vremurile din urmă”, de acea dată într-o nouă formulă (Cedry2k, Dragonu, Carbon). Acela a fost și ultimul album Haarp Cord pe care a apărut Cedry2k.

În anul 2014, odată cu revenirea lui, acesta a anunțat și noua formulă Haarp Cord, Cedry2k fiind inclus.

De-a lungul timpului, artistul și-a bazat unele melodii pe versurile comandantului legionar Radu Gyr. Astăzi, acesta este destul de controversat. Conform unui articol din Vice, Cedry2k nu mai este chiar pe gustul hipsterilor. Cu toate acestea, problema nu este că lor nu le place rap-ul vechi, ci faptul că un album mai vechi, „Sfinții Închisorilor”, era dedicat deținuților politici creștini, dar și legionarilor care au făcut pușcărie politică sub comuniști.

Pe lângă asta, oamenii se iau de versurile din melodii d-ale lui de pe alte albume destul de homofobe și agresive, precum: „Fac presiuni pe clerici şi ne recomandă să primim poponarii în Biserici”.

Cu toate acestea, el are în continuare publicul său. Acesta este prezent pe rețelele sociale. Spre exemplu, pe YouTube, artistul are 187 de mii de abonați, iar pe Instagram are peste 23 de mii de urmăritori cu care comunică constant.

Mai mult, acesta are și un site cu magazin cu produse personalizate pentru cei mai înrăiți fani ai lui.

Tu l-ai ascultat pe Cedry2k? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne cum ți se pare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Candyboii este un artist de muzică trap care a prins tare bine în rândul publicului român, în special în rândul celor tineri, majoritatea care fac parte din generația Z.

Totul despre Candyboii: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

cine este dominic gavril creator de continut

Cine este Dominic Gavril: „Aș juca toată viața pe scenele teatrelor”