in ,

Totul despre Ceanu Zheng: Cine este, Vârstă, Nume real, Carieră

Totul despre Ceanu Zheng: Cine este, Vârstă, Nume real, Carieră

Ceanu Zheng este mai mult decât un influencer din spațiul românesc. El și-a apropiat o gamă mare de fani datorită muzicii pe care o face.

În acest articol, vom afla totul despre Ceanu Zheng, de la cine este până la vârstă, biografie și carieră.

Hai să aflăm cine este Ceanu Zheng!

Cine este Ceanu Zheng, deci?

Se crede că Ceanu Zheng s-a născut într-o familie de imigranți chinezi. Astfel, el a crescut într-un spațiu multicultural, care a contribuit la dezvoltarea lui precoce.

Cu toate că a avut o copilărie care nu a ieșit cu nimic din obișnuit, Ceanu a avut o fire ambițioasă care l-a încurajat să își construiască o carieră de succes.

Ce vârstă are Ceanu?

Ceanu Zheng s-a născut în data de 17 iunie 1999, deci el are vârsta de 24 de ani. La această vârstă destul de fragedă, el a devenit idol al unei generații.

Care este numele real al lui Ceanu Zheng?

Cum am zis, Ceanu s-a născut într-o familie de imigranți chinezi. Acest lucru justifică numele exotic de familie. Totuși, prenumele artistului nu este Ceanu, ci Lucian.

Relația cu Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi este o altă artistă de succes în România, care, alături de Ceanu, este un idol al generației tinere.

@ceanuzheng

sunt curios cine mai face asta?… @iulianaberegoi 💀

♬ original sound – Ceanu

Se speculează că Ceanu Zheng este împreună cu Iuliana Beregoi de la  mijlocul anului 2022. Sursele lor apropiate au spus atunci că își doreau să facă publică relația, dar managerii nu le-ar fi permis să își expună viața personală în spațiul public.

Totuși, chiar anul trecut, Iuliana Beregoi a declarat că nu are o relație amoroasă cu Ceanu Zheng, ci au lucrat împreună și sunt foarte buni prieteni.

„Toată lumea e curioasă și mă întreabă. Sunt o grămadă de anunțuri că suntem împreună. Nu, nu suntem într-o relație. Avem o relație foarte strânsă de prietenie, dar nu suntem ibit-iubită. Și o să repet de câte ori o să fie nevoie, pentru că am înțeles că e nevoie să repet asta. Chiar mă bucur foarte mult că avem relația asta de prietenie. Și în film am jucat împreună și a fost mult mai simplu pentru noi atâta timp cât ne înțelegem destul de bine.”, a declarat Iuliana Beregoi pentru Perfecte.md.

Cum arată cariera lui Ceanu Zheng

Ceanu Zheng a intrat în online-ul românesc prin YouTube, unde a ajuns să strângă o bază de fani remarcabilă, de 275 de mii de urmăritori.

Pe YouTube, Ceanu  a creat videoclipuri care au ajuns la un milion de utilizatori, apoi, firesc, a migrat și către alte platforme sociale, cum ar fi Instagram, unde are 336 de mii de urmăritori și TikTok, unde are două milioane de urmăritori.

Ceanu Zheng a reușit să creeze conținutul distractiv și potrivit TikTok, platforma socială unde se află mare parte din generația căriea se adresează.

Tânărul pentru melodii ca „Boom”, „Chinezoaica mea” ori „Nu renunț”, în colaborare cu Iuliana Beregoi.

Mai mult, tot alături de Iuliana, dar și de Ana Beregoi, Celina Enea și Conect-R, Ceanu Zheng a debutat în filmul „Două inimi”, care poate fi vizionat pe Netflix.

Filmul este despre o fată pe nume Lexi, care are 19 ani, este săracă, dar foarte talentată. Ea scrie versuri și muzică într-un caiet. Înainte de o întâlnire importantă care îi poate schimba viața și la care caietul ei ar juca un rol crucial, Lexi îl pierde. Ea crede că acesta a ajuns în posesia lui Zen, un superstar arogant, cântăreț de muzică trap. Însă universul are anumite planuri pentru cei doi, care se reîntâlnesc și descoperă că au mai multe lucruri în comun decât credeau.

Tu ai văzut filmul? Scrie-ne pe „Ai un pont?” și spune-ne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

totul despre andrey zeus cine este varsta nume real cariera cover

Totul despre Andrey Zeus: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Bruja: Cine este, Nume real, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Bruja: Cine este, Nume real, Vârstă, Relație și Carieră