in

AdorAdor

Ce zodie e Maria Zvînca – și ce spune asta despre ea

Maria Zvînca este un designer de modă din România. Aceasta are 29 de ani și este născută pe data de 8 septembrie.

Ce înseamnă asta?

Maria Zvînca este zodia Fecioară. Haide să vedem împreună ce presupune să fii zodia Fecioară, și în ce mod vede ea lumea.

Dar mai întâi…

Cine este Maria Zvînca?

Dacă nu știi cine este Maria Zvînca, iată câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști:

  • Este fashion designer
  • Face vloguri și are sute de mii de followeri
  • S-a născut în București
  • Are o avere măricică (dacă e să ne luăm după sursele online)

Acum că ai o idee cât de mică, citește și câteva facts despre zodia Fecioară.

Zodia Fecioară este ordonată

În primul rând, zodia Fecioară este (cel puțin în ochii mei) simbolul organizării. Acestea sunt persoane ordonate, sensibile la lumea din jur și sufletiste. Toate persoanele din zodia Fecioară pe care le-am întâlnit până acum chiar sunt așa.

Zodia Fecioară este hotărâtă

În al doilea rând, această zodie este hotărâtă. Fecioara este zodie de pământ, ceea ce înseamnă că au nevoie de echilibru și stabilitate în viață mai mult decât alte zodii.

De exemplu, eu pot liniștită să călătoresc și să mă stabilesc la casa mea mai pe urmă. O persoană din zodia Fecioară nu știu dacă ar fi de acord cu un astfel de stil de viață. 😆

Într-adevăr, ca să devii cineva important în domeniul modei, trebuie să ai multă dedicare și stabilitate ca să poți crea. Asta, bineînțeles, în viața fizică. Tumultul din sufletul artiștilor nu poate fi exprimat decât prin arta lor.

Zodia Fecioară este sociabilă

Un alt aspect pe care l-am observat de-a lungul timpului la persoanele din zodia Fecioară este prietenia de care dau dovadă. Acestea sunt firi sociabile, și sunt prieteni de nădejde atunci când reușești să le cunoști.

Zodia Fecioară este relativ introvertită

Știi că sunt persoane care sunt suuuper retrase chiar când le cunoști, dar devin unele dintre cele mai amuzante și sociabile persoane după ceva timp? Atunci când devin confortabile cu prezența ta?

Ei bine, zodia Fecioară este chiar așa. Personal, nu am avut interacțiuni care să mă lase dezamăgită cu această zodie. 

Fecioarele acordă mare atenție detaliilor

Fecioara este cunoscută pentru abordarea ei metodică și atenția la detalii, calități care o fac să strălucească pe planul carierei.

Persoanele născute sub această zodie sunt adesea perfecționiste și orientate spre obiective, ceea ce le ajută să se distingă în orice domeniu aleg. Cu o capacitate de analiză excelentă și o grijă deosebită pentru calitate, Fecioarele sunt deschise la munca riguroasă și responsabilă. 

Cu un simț înnăscut al eficienței, Fecioarele tind să fie lideri excepționali în echipă, aducând ordine și productivitate în orice proiect la care participă. 

Cu perseverență, aceste persoane pot atinge succesul și recunoașterea meritată în cariera lor. Maria Zvînca este doar un exemplu care atestă acest fapt.

Tu ce părere ai despre zodia Fecioară?

P.S.: nu uita să îmi lași o reacție sau o sugestie pentru alte articole.

Bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Descoperă 5 trucuri de beauty de la Marisa Paloma, fondator Marisa Paloma Beauty Studio

TikTok

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut de pe TikTok în septembrie 2023? Descoperă clasamentul GLOBAL complet