in

AdorAdor

Ce zodie e Ada Maria Ileana – și ce spune asta despre ea

Hey, you!

Sper că ziua ta e frumoasă so far. Dacă vrei să stai la pas cu noutățile, am un articol nou pentru tine.

Remember Ada Maria Ileana din Love Island? Hai să vedem ce zodie e și ce înseamnă asta!

Ada Ileana – o femeie duală

Ada este născută pe data de 6 iunie 1997, ceea ce înseamnă că e…zodia Gemeni!

Ce vrea să spună acest lucru?

 

Femeia Gemeni

Ada nu este doar frumoasă (dacă nu ai văzut, a câștigat Miss Romania 2022), dar cu siguranță sunt multe laturi ale ei pe care încă nu le cunoaștem. Și probabil că nici nu o să le cunoaștem prin micile ecrane.

O prezență creativă

Faptul că Gemenii sunt creativi nu este o noutate. Sau, poate că da? E în regulă, mereu poți să înveți ceva nou despre zodii.

Anyways, nu m-ar mira să aflu că Ada are ceva proiect special pe lângă toată activitatea ei din online. Doar mi-ar confirma afirmația.

În unele declarații date de aceasta, ea spune că are ca hobby-uri caligrafia, pictura, cântatul și cititul. Doar din aceste hobby-uri, ne putem da seama că este înclinată spre artă, unde ai nevoie de multă creativitate.

Romantism & aventură

Ei, acum e acum! S-ar spune că Gemenii sunt mereu gata de aventură și că sunt tare romantici. Aș zice că acesta espre printre cele mai relevante aspecte pentru Love
Island. Ia să vedem cât de departe poate să meargă Ada Maria Ileana!

Dar, având în vedere că are un istoric de câștigat competiții, aș zice că are șanse mari să ajungă până la final. 

Impulsivitate

Ei bine, asta se spune în general despre zodia Gemeni. Dar nu știu cât de mult se aplică în cazul Adei. Sinceră să fiu, rămâne doar de văzut în cadrul emisiunii. Cine știe, s-ar putea să ia niște decizii pripite în legătură cu vreun partener.

Versatilitate

Până și numele zodiei spune că sunt ,,doi’’. Oare câte fațete are Ada? Asta este greu de spus. Fiecare dintre noi avem mai multe laturi care ies la iveală în funcție de context și anturaj.

Versatilitatea este extrem de folositoare, iar având în vedere cu câte persoane s-a întâlnit Ada deja, nu mă îndoiesc că dispune de versatilitate. Și diplomație.

Le oferă concurență adevărată fetelor din show.

Curiozitate

Atunci când vorbim de femeia în zodia Gemeni, vorbim despre curiozitate implicit. Și curiozitatea aceasta nu se oprește la ,,ce ai făcut aseară’’. Mai degrabă, în cazul Adei, această latură a personalității ei duce la educație, la hobby-uri care o ajută să se dezvolte.

O persoană curioasă învață în mod continuu, din viață, din experiențe proprii și bineînțeles, din experiențele celorlalți.

Eu o văd pe Ada ca pe o persoană autentică, sinceră, dar diplomată. Mi se pare că emană o eleganță aparte, și este preferata mea din show.

Numai bine că am început să ,,disectăm’’ concurenții fix cu ea.

Hai spune-mi care este concurentul tău preferat so far și ce părere ai despre Ada Maria Ileana!

Pe data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hai la SocialPedia 53, despre Antreprenoriat în 2023

TikTok

Ce hashtag-uri sunt virale pe TikTok în octombrie 2023? Hai să descoperi!