in , ,

AdorAdor

Ce vor Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu de la 2024?

Într-o postare plină de căldură și optimism pe Instagram, Marilu Dobrescu, cunoscută creatoare de conținut, a împărtășit alături de partenerul său, Iustin Petrescu, așteptările și planurile lor pentru noul an, provocându-și urmăritorii să îmbrățișeze cu bucurie fiecare moment din 2024.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILU (@mariludobrescu)

 

Cu o notă de entuziasm, Marilu a menționat că își doresc ca anul 2024 să fie „plin de BAGAJE – în noua noastră casă și în jurul lumii.”

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au planuri mari

Mesajul lor este ancorat în recunoașterea anului anterior, pe care Marilu îl descrie ca fiind „feeric parca, desi a fost real.” Un an în care călătoriile lor au totalizat peste 4 luni și au început să-și construiască propria casă.

Reflectând asupra experiențelor lor, cuplul vorbește despre tăierea legăturilor toxice și crearea unor relații autentice.

Ceva special în așteptare pentru anul acesta

Mândri de extinderea „familiei” cu noi prieteni și un adorabil cateluș, cei doi păstrează un element de mister menționând că au „ceva special” în așteptare pentru anul acesta.

Marilu evidențiază, de asemenea, schimbările personale și evoluția lor, observând că „ești alt om de la an la an.” Aceasta este o declarație puternică despre creșterea lor personală și descoperirea direcției dorite în viață.

Cu filtrele lor „altfel șlefuite,” cei doi și-au clarificat prioritățile și își doresc să abordeze 2024 cu un spirit puternic de explorare și creativitate.

Inspirație și goals

În concluzie, cuplul transmite nu doar așteptările lor pentru noul an, ci și o doză de inspirație. Ei încurajează cititorii să-și descopere propriile dorințe, să-și asume riscuri și să abordeze viitorul cu încredere și determinare.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILU (@mariludobrescu)

 

Astfel, Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu își doresc nu doar să trăiască, ci să strălucească și să inspire în noul an! ✨

Le urăm tot ce-și doresc ei pe 2024!

Tu ce zici? Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 9 ianuarie?

Ar trebui, sau nu, influencerii români să-și macheze publicitatea?😱