in ,

AdorAdor

Ce trebuie să știi înainte să devii content creator? 🤔 Mara Calli ne spune ce și-ar fi dorit ea să fi învățat la începutul carierei

Hai să descoperi!

În era digitală, fiecare dintre noi interacționează cu sfera online și, din acest motiv, influencerul Mara Calli a împărtășit cu comunitatea sa online niște aspecte esențiale, lucruri pe care ea și-ar fi dorit să le fi învățat cu mult mai devreme.

Iată ce are ea de spus…

Editing skills

„Învățarea unor aspecte de bază în editarea foto și video nu a fost doar pentru efecte speciale, ci pentru înțelegerea tipurilor diferite de formate și a modului de a crea prezentări. Aceasta este o abilitate esențială, indiferent de domeniul în care vrei să lucrezi.” – Mara Calli

Verificare și organizare

De asemenea, Mara subliniază importanța verificării informațiilor din mai multe surse și îndeamnă la organizarea informațiilor într-un mod eficient, menționând cum a subestimat inițial importanța unui simplu tabel în Excel.

Digital literacy

Educația digitală este esențială pentru a naviga în mediul online și pentru a recunoaște capcanele, cum ar fi mesajele frauduloase sau tentativa de furt de date. Mara încurajează utilizarea unor parole puternice și autentificarea în doi pași pentru securitatea conturilor online.

Succesul în mediul digital

Succesul în lumea digitală nu vine doar cu creativitate, ci și cu cunoștințe de securitate și grijă pentru datele personale. Este vital să fim pregătiți într-o lume în care aceste abilități digitale sunt din ce în ce mai importante.

Mara mai menționează și că TikTok dezvoltă acum proiecte educaționale pentru tineri, recunoscând necesitatea acestor competențe pentru viitor. În contextul creșterii numărului de joburi digitale, cunoștințele și pregătirea adecvată în aceste domenii reprezintă o abordare înțeleaptă pentru viitor.

@maracalli fiți pe fază ca să aflați ce proiect pregătește Tiktok împreună cu Școala de Valori toamna asta 👀 #futurejobscup #digitalskills ♬ original sound – Mara Calli 🍊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Alina Eremia îți citește gândurile cu voce tare – inițiativa artistei din social media

Cine are ziua de naștere pe 2 noiembrie?