in ,

AdorAdor

Ce semnificație are tatuajul de pe gleznă al lui Holy Molly?

Holy Molly are, cred eu, unul dintre tatuajele mele preferate pe glezna dreaptă. E o floare de liliac extrem de delicată, desenată cu o precizie și o finețe aparte.

Dat fiind cât de artistic este realizat desenul, mereu m-am întrebat dacă o fi doar o floricică frumoasă, un accesoriu drăguț care i-a atras ei atenția sau dacă are o semnificație în spate.

Acum, în cele din urmă, am aflat răspunsul. Și am să vi-l spun și vouă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Holy Molly (@holymolly.guacamolly)

Urmăream relativ recent un clip video cu Molly, în care artista explica de ce EP-ul ei se numește „Liliac”. Subiectul mi se părea simpatic, în general, însă, odată ce am făcut legătura cu tatuajul, am urmărit materialul cu o atenție crescută.

@holymollyguacamolly De ce EP-ul meu se numește Liliac💜 vă mai zic despre mine?☺️ #holymolly #holymollyguacamolly #liliac ♬ Orb pe mare – Holy Molly

Iată, deci, care a fost explicația dată de Holy Molly atât pentru alegerea numelui EP-ului, cât și pentru semnificația din spatele tatuajului său de pe gleznă:

„Floarea mea preferată este floarea cu care am crescut. Este floarea care creștea la geamul atât al bunicilor din partea mamei, cât și al bunicilor din partea tatei. Este floarea pe care acum o au ai mei în grădină, peste tot. Este floarea pe care mi-am tatuat-o pe picior. Și este floarea care îmi aduce aminte cel mai mult de bunicul meu, care nu mai e printre noi de doisprezece sau treisprezece ani, dar cumva a rămas ca simbol pentru familia mea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum ne-a făcut să ne simțim piesa „Jumătate” de la rareș?

Colaj. În stânga, Lorena Șerban, însărcinată. În dreapta, sus, Lorena Șerban în vacanță. În dreapta, jos, Lorena Șerban și logodnicul ei.

Lorena Șerban ne spune cum a trecut ea peste anxietatea primului trimestru de sarcină