in

OMGOMG

Ce se mai întâmplă între Cardi B și Offset?

Cardi B și Offset au intrat din nou în lumina reflectoarelor cu privire la statusul lor relațional, confirmând recent o despărțire tumultuoasă.

După ce au apărut zvonuri că cei doi artiști au încheiat legătura, Cardi B a făcut anunțul oficial în timpul unei sesiuni live pe Instagram pe 10 decembrie.

Despărțirile dintre Cardi B și Offset nu sunt ceva nou

Cu toate acestea, surse apropiate cuplului au dezvăluit că despărțirea lor nu este una neobișnuită, ei trecând prin momente de împăcare și despărțire mai mult decât a fost văzut public.

Un insider a dezvăluit pentru People că „sunt tumultuoși. S-au despărțit și s-au împăcat, s-au despărțit din nou de multe ori, mult mai mult decât a văzut publicul. Au avut momente foarte bune împreună.”

Cardi a sugerat că despărțirea ar putea avea legătură cu zvonurile despre infidelitatea lui Offset, deși acesta și-a negat implicarea.

Ce a spus Cardi despre situația asta

Semnele de despărțire au început să apară atunci când cei doi și-au dat unfollow pe Instagram, iar Cardi a postat declarații criptice precum „You know when you just out grow relationships” și „I’m tired of protecting peoples feelings…I GOTTA PUT MYSELF FIRST!”

Cu toate acestea, Cardi B a fost deschisă și optimistă în legătură cu viitorul său, declarând că vrea să înceapă anul 2024 proaspăt și deschis la noi începuturi.

Fanii și presa rămân curioși să vadă cum se va dezvolta povestea dintre cele două superstaruri în următoarele luni.

Tu ce părere ai?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sfaturi pentru Stabilirea Obiectivelor în Noul An pentru un Gen Z

Cine are ziua de naștere pe 5 ianuarie?