in ,

OMGOMG

Ce se mai întâmplă cu Taylor Swift și Travis Kelce? 😇

În lumea lor proprie, Taylor Swift și Travis Kelce continuă să cucerească inimile fanilor, iar povestea lor de dragoste evoluează într-un ritm rapid.

Dezvăluirile recente ale cântăreței în cadrul interviului pentru revista Time aduc lumină în culisele unei relații care a început într-un mod inedit.

Când au devenit mai bold cu afișarea publică?

În septembrie, Taylor și Travis și-au făcut debutul public la un meci al echipei Kansas City Chiefs, iar de atunci, am fost martorii unei iubiri înfloritoare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Totul a început când Travis Kelce a menționat pentru prima dată interesul său față de Taylor, după ce a participat la unul dintre concertele ei.

Adevărata scânteie a fost aprinsă când Travis a menționat-o pe Taylor în mod adorabil pe podcastul său, moment care a declanșat începutul acestei povești.

Cel mai bun moment de a se cunoaște

Taylor Swift dezvăluie că au petrecut o perioadă semnificativă în care nimeni nu știa de relația lor, perioadă în care au avut ocazia să se cunoască mai bine.

Deși au preferat discreția la început, acum nu mai au intenția să se ascundă de ochii publicului.

Pentru ei, a-ți manifesta relația în public înseamnă să te susții reciproc, să fii mândru de partenerul tău și să nu îți pese de ce spun ceilalți.

Taylor Swift e o parteneră supportive pentru cariera lui Travis Kelce

În ciuda atenției mediatice asupra prezenței ei la meciurile Chiefs, Taylor Swift spune că este acolo pentru a-și susține partenerul și că nu știe niciodată când este filmată sau de câte ori apare în transmisie.

În plus, sursele dezvăluie că Taylor și Travis Kelce au decis să locuiască împreună temporar, în timpul pauzei lui Swift de două luni de pe traseul său „Eras Tour”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Travis Kelce (@killatrav)

Relația lor se dezvoltă într-un mod minunat, cu ambii parteneri manifestând respect și admirație reciprocă.

În timp ce Travis Kelce celebrează un nou record în cariera sa, devenind cel mai rapid tight end din istoria NFL care atinge 11.000 de yards, nu uită să îi mulțumească lui „Tay” în mod public.

Cu umor, Travis recunoaște că ar trebui să întrebe dacă Taylor a fost mereu un fan al recepțiilor strânse în fotbalul american.

Tu ce părere ai despre acest cuplu adorabil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ai ascultat noua melodie a lui Beyonce – My House? We love it!

Lora și Delia Racu uimesc cu noua lor piesă. „Cere-mi ce vrei” – o simfonie a sentimentelor