in , ,

OMGOMG

Ce se mai întâmplă cu Kim Kardashian și Kanye West

Într-un univers de glitz și glamour, ultimele noutăți despre viața amoroasă a celebrităților Kim Kardashian și Kanye West au ținut lumea în alertă.

După o călătorie montagne-ruse emoțională, cuplul a anunțat oficial divorțul pe 19 februarie, punând capăt unei călătorii de șase ani de căsnicie.

Kim Kardashian și Kanye West sunt over

De-a lungul anilor, am asistat la drumul lor ca pereche și la felul în care au crescut cei patru copii minunați – North, Saint, Chicago și Psalm – dar ce s-a întâmplat cu ei?

Într-un episod recent din „Keeping Up With the Kardashians,” Kim Kardashian a deschis în cele din urmă ușa în intimitatea despărțirii sale de rapper.

Mărturiile lui Kim

A fost momentul în care lacrimile s-au revărsat și gândurile s-au spus cu sinceritate.

Kim a mărturisit surorilor ei că se simte blocată într-un loc unde nu își dorește să mai fie, și a subliniat dificultățile de a fi mereu la dispoziția partenerului și să meargă în tot felul de locuri pentru a-l susține pe Kanye.

Chiar dacă acesta este un tată uimitor, a ajuns la concluzia că nu poate face același lucru.

Sursele au adus în discuție faptul că separarea lor a fost o consecință a distanței fizice și a direcțiilor diferite pe care și le-au urmat.

Mutările lui Kanye au fost o problemă

Kim și-a dorit să fie acolo pentru copii, în timp ce Kanye a ales să se mute constant. Nu s-a vorbit despre infidelități sau alte aspecte negative care să ducă la această despărțire.

Cu toate acestea, totul nu este pierdut. Despărțirea lor este descrisă ca fiind „amiabilă,” amândoi dorindu-și custodia legală și fizică comună pentru copii.

Totul s-a petrecut amiabil (aparent)

Asta demonstrează maturitate și un respect continuu, în pofida sfârșitului căsniciei lor.

În definitiv, nimeni nu poate spune exact ce s-a întâmplat între acești doi, dar rămâne evident că își doresc doar să-și continue viețile în cele mai bune condiții pentru ei și pentru copiii lor.

Să le urăm baftă în următoarele lor capitole de viață!

Tu de ce crezi că s-au despărțit?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

15 ani de Iulius Mall la Suceava. Sărbătorește în stil mare, împreună cu Raluka și Mario Fresh

Cine are ziua de naștere pe 18 noiembrie?