in ,

OMGOMG

Ce s-a întâmplat între Zayn Malik și Gigi Hadid? Află tot de aici 😶

Se pare că norocul în dragoste nu le-a surâs mereu celebrităților. Modelul Gigi Hadid și cântărețul Zayn Malik au ales să își urmeze căile separat acum ceva vreme.

But what happened? 

Declarațiile familei lui Gigi Hadid

Conform declarației unui prieten al familiei Hadid, „În prezent, nu mai sunt împreună. Cu toate acestea, sunt ambii părinți buni. Ei fac co-parenting. Yolanda, desigur, este foarte protectoare cu Gigi. Vrea ce e mai bun pentru fiica ei și nepoțica sa.”

Prin intermediul reprezentantului său, Gigi a comunicat: „Gigi este concentrată exclusiv asupra a ce este mai bun pentru Khai. Se solicită intimitate în acest moment.”

So far, reprezentanții lui Yolanda și Malik nu au spus mai multe legate de toată situația care a avut loc între cei doi. Și probabil nu vom mai auzi prea curând ceva despre ei doi as a duo.

Zayn Malik a fost acuzat de agresiune 🥶

O declarație a fost emisă de către Malik în urma unui raport TMZ conform căruia Yolanda, mama lui Gigi Hadid, lua în considerare depunerea unei plângeri la poliție împotriva lui Malik pentru presupusa agresiune asupra sa de către acesta, conform unor surse.

Conform informațiilor, Zayn în mod categoric neagă acuzațiile lui Yolanda că ar fi lovit-o.

Într-o declarație distribuită pe Twitter, Malik a spus că vrea să creeze „un loc în care problemele private de familie să nu fie aruncate pe scenă pentru ca toată lumea să le analizeze și să le critice”, adăugând că incidentul „a fost și ar trebui să rămână o chestiune privată”.

Deci da, it got kind of ugly…

Foștii împărțeau deja bucuria de a fi părinții lui Khai.

Cum a început totul?

Începuturile romantice datează din noiembrie 2015, când au fost surprinși împreună la un afterparty al American Music Awards.

După câteva luni de evitat întrebări despre relația lor, Gigi Hadid a jucat în videoclipul plin de tandrețe al lui Zayn Malik pentru single-ul „PillowTalk” din 2016.

Mai târziu în același an, au strălucit într-un editorial pentru Vogue.

Totul are un final

După o serie de ședințe foto pentru Vogue, călătorii și urări de ziua de naștere, cuplul s-a despărțit în martie 2018, confirmând vestea prin declarații individuale.

Acum, fanii și lumea întreagă așteaptă cu sufletul la gură pentru a vedea ce se întâmplă în continuare în povestea complicată de dragoste dintre Gigi Hadid și Zayn Malik. 💔✨

Tu cu cine ții? I’m a child of divorce…

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 20 – 26 noiembrie: clasamentul celor mai spirituale zodii

O incursiune în trecut cu 4fără15. Află tot ce trebuie să știi despre clubul de carte ce va avea loc online, pe 28 noiembrie