in ,

OMGOMG

Ce s-a întâmplat între Emma Chamberlain și Role Model, AKA Tucker Pillsburry ? 😮

4În lumea nebună a relațiilor din showbiz, Emma Chamberlain și Role Model, cunoscut și sub numele de Tucker Pillsbury, au fost un cuplu care și-a ținut fanii cu sufletul la gură.

Desigur, a fost dragoste, a fost entuziasm, dar, din păcate, a fost și o despărțire. Urmează să vorbim mai pe larg despre acest aspect.

Relația dintre Emma Chamberlain și Tucker Pillsburry la începuturile ei

Totul a început în secret, ascunși de reflectoare, în 2020, când cei doi au fost legați romantic de mass-media pentru prima dată.

Cu toate că au ales să-și țină relația departe de ochii publicului pentru o vreme, au făcut un salt spectaculos pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar Party în martie 2023.

A fost momentul când au decis să-și facă relația oficială, un detaliu dezvăluit într-un interviu pentru GQ postat în ziua îndrăgostiților.

Declarațiile date unul despre celălalt

„Avem o relație foarte lipsită de probleme, sigură și privată – atunci când vrem să fim privați”, a mărturisit Tucker. „Nu vom posta niciodată fotografii și selfie-uri de pe o plajă din Cabo.”

Cu toate acestea, cum bine știm, dragostea nu este întotdeauna pentru totdeauna.

Într-un moment deloc așteptat de fanii cuplului iubit, în octombrie 2023, E! News a adus vești triste: Emma și Tucker s-au despărțit.

În timpul relației lor, Emma a fost destul de deschisă în privința parteneriatului lor. Într-un interviu cu Elite Daily în iunie 2023, ea a dezvăluit că au fost împreună timp de trei ani și că Tucker a devenit o parte importantă a vieții ei.

Emma și-a asumat o eventuală despărțire

„Ceva legat de maturitatea noastră ne-a adus în punctul în care, indiferent de ce se întâmplă, e ok să fie cunoscut de toată lumea”, a spus ea. „Fie că ne căsătorim și avem 50 de copii sau ne despărțim mâine, sunt fericită că relația noastră este publică pentru că el a fost o parte atât de mare a vieții mele.”

Și așa, o poveste de dragoste care a început în discreție a ajuns să se desfășoare sub lumina reflectoarelor, doar pentru a se stinge în tăcere în octombrie 2023.

Cu toate că fanii pot simți o ușoară tristețe, se știe că viața continuă și că atât Emma, cât și Tucker, își vor urma propriile drumuri. 😢

Tu ce părere ai despre asta?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

O privire din culise: Vezi ce s-a întâmplat la evenimentul de lansare a Winter Burgerilor de la McDonald’s

O seară plină de emoții la avanpremiera filmului „Omul fără linia vieții”. Află mai multe despre film și când îl poți vedea și tu