in ,

AdorAdor OMGOMG

Ce poți învăța despre părinții tăi de la DaddyCool.ro (s-ar putea să-ncepi chiar să-l urmărești)

Daddycool (Robert Diaconeasa) este un influencer din România care vorbește și postează cu și despre viața de familie. Concentrat pe viața de tătic, acesta abordează multe subiecte la care noi nu ne-am gândit. În special dacă nu ai copii încă, probabil că nu ai dat peste acest gen de subiecte.

Haide să vezi ce poți învăța despre părinții tăi de la Daddycool!

Și tăticii pot avea depresie

Depresia post-natală este un subiect tabu în România, cu atât mai mult la tați. Depresia postnatală la tați este o realitate semnificativă, dar adesea trecută cu vederea. 

După nașterea unui copil, tații pot experimenta o serie de schimbări emoționale și psihologice care pot afecta profund starea lor de bine. Această afecțiune poate fi declanșată de nenumărate motive, de la îngrijorările legate de responsabilitatea crescută până la schimbările în dinamica relației de cuplu. 

Este esențial să recunoaștem și să adresăm această problemă pentru a oferi sprijinul necesar taților care se confruntă cu ea, deoarece o sănătate mentală bună a părinților este crucială pentru dezvoltarea și binele copilului și al cuplului.

Nu toți părinții au educație financiară

Dacă ai crescut cu anumite limitări financiare în copilărie, poate că ar fi timpul să încercăm să înțelegem ce presupune să crești un copil și să întreții o familie.

Nu spun că asta este o scuză pentru anumite comportamente, însă este cu adevărat o provocare să îndeplinești fiecare dorință a copiilor în ziua de azi.

Deși asta s-ar putea să aibă un impact negativ asupra ta ca și copil, atâta timp cât nevoile de bază sunt îndeplinite, eu zic că putem să le oferim puțină păsuință părinților.

Educația sentimentală este și ea un skill

Daddycool recunoaște faptul că face și el parte din generația copiilor care au crescut cu vorbe care nu se cuvin unor copii.


Cu siguranță știi și tu celebrele vorbe din cultura românească precum „taci, că știu eu mai bine“, „așa spun eu, așa faci“, „comentezi? “ sau „eu te-am făcut, eu te omor’’.

Ei bine, acestea vin dintr-o serie lungă de traumă din copilărie, cu care au crescut și părinții noștri, bunicii și așa mai departe.

Oare asta explică mai bine comportamentul părinților noștri de când eram copii? Ei bine, eu consider că nimic nu este o scuză pentru comportament agresiv față de copii.

Însă mă bucur că măcar părinții noi, din generația noastră, sunt conștienți de efectele pe care le au asupra copiilor. Și mai ales de faptul că fac un efort conștient de a schimba ceva.

Tu ce părere ai? Crezi că Daddycool oferă lecții importante despre a fi părinte?

Eu cu siguranță aș spune că da!

 

Lasă-mi un comentariu cu ce crezi tu, o reacție sau un sfat pentru alte articole.

Pe data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Creators Will Create

Echipa Creators Will Create s-a adunat și au plecat în excursie! Hai să vezi pe unde s-au plimbat zilele trecute

Silviu Faiăr face un nou stream cu SEXUL vs BARZA 🔥